Ender Biçki Gittiği Her Yerde İlgiyle Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Ender Biçki Gittiği Her Yerde İlgiyle Karşılandı

Ender Biçki Gittiği Her Yerde İlgiyle Karşılandı

CHP Karesi Belediye Başkan Adayı Ender Biçki, İlçe Başkanı Yaşar Evci ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Toygar Mahallesi'nde kahve ziyareti yaptı.

14.03.2014 14:19

CHP Karesi Belediye Başkan Adayı Ender Biçki, İlçe Başkanı Yaşar Evci ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Toygar Mahallesi'nde kahve ziyareti yaptı, ardından Paşaalanı Mahallesi'nde Balıkesir Motoksiklet Kulübü Üyeleriyle buluştu.

Başkan Adayı Ender Biçki gittiği her yerde ilgiyle karşılandı. Vatandaşların sıcak ve samimi sohbetlerinden ve desteklerinden dolayı mutlu olan Biçki Karesi ilçesini Karesi halkı ile birlikte yöneteceklerini dile getirdi.

Biçki şu ana kadar kendisi dışında diğer adayların projelerinin olmadığını, projeleri hazırlarken gençlere, kadınlara, yaşlılara, emeklileri sorduklarını ve onların beklentileri doğrultusunda projeler ürettiklerini söyledi.

Biçki projeleri seçildikten sonra da halkla birlikte hayata geçireceğini belirterek şunları kaydetti: "Bugüne kadar Balıkesir'i hizmet yapan tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Balıkesir'in büyükşehir olması nedeniyle Karesi ve Altıeylül ilçeleri var. Karesi ilçesinin birçok eksiklikleri var, biz o eksiklikleri yapacağız. Yoksullukla mücadele edeceğiz ancak insanların evlerine makarna, yağ göndermeyeceğiz. İhtiyaç sahiplerine karesi kart vereceğiz ve aylık 300 TL ile evin annesi istediğini bakkaldan alacak. Bu kartlar büyük marketlerde geçmeyecek. Bu kartlar bizim belediye ile sözleşme imzalayan mahalle bakkallarından alınacak. Hem ihtiyaç sahipleri eksiklerini giderecek hem de bakkal esnafına katkı sağlayacağız. Balıkesir'de emeklilerin gideceği emekli evleri yapacağız. İçerisinde her şeyi olan bir yer yapacağız. Emekli evin içinde düğün salonu olacak. Sosyal belediyecilik anlamında emeklilerimizin hayatını kolaylaştıracak projeler üreteceğiz.

Çocukların kırtasiyeleri ücretsiz verilecek. 30 Mart'ta sandığa gittiğinizde elinizi vicdanınıza koyun. Sizin için, Karesi için projeleri olan belediye başkanına oy verin. Ben iddialıyım ve kararlıyım. Bizim dışımızda hiçbir adayın projesi yok. Onlar nutuk atıp gidiyorlar. Bize bir kere fırsat verin. CHP birleştirici ve bütünleştirici bir parti. Daha Önce başka partilere oy vermiş insanlar bu sefer CHP'ye oy atacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'nde Ne Mutlu Türküm Diyebilmekten gurur duyan, ayyıldızlı bayrağın dalgalanmasını isteyen herkese kapımız açık."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ender Biçki Gittiği Her Yerde İlgiyle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement