Engelli Basketbolcular Ligin Son Maçına Hazır - Son Dakika
Güncel

Engelli Basketbolcular Ligin Son Maçına Hazır

Engelli Basketbolcular Ligin Son Maçına Hazır

Haftayı Çanakkale mağlubiyetiyle kapatan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, buna rağmen sıralamadaki yerini korudu.

20.05.2014 17:03  Güncelleme: 16:59

Mavi-Beyazlılar, ligin son maçında Ankara temsilcisi Karagücü ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14.00'da oynanacak maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Büyükşehirli basketbolcular, ligi mutlu bir şekilde kapatmak istiyor.

Ligde 32 puanla 5. sırada yer alan Gaziantep temsilcisi, bu maçın hazırlıklarına Kamil Ocak Spor Salonu'nda yaptığı çalışmalar start verdi. Kulüp Başkanı Nurettin Özkaya, Karagücü maçının kendileri için çok önemli bir maç olacağını ifade ederek, "Seyircimizin önünde oynayacağız. O yüzden çok önemsiyoruz bu maçı. Teknik ekibimiz ve basketbolcularımız bunun bilincindeler. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçtan güzel bir skorla ayrılmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Kendi gücümüzü de biliyoruz. Ama bizim takımımız elinden gelen her şeyi yapacak. Seyri güzel, zevkli bir maç olacak" diye konuştu.

BASKETBOLCULARDAN ŞAHİN VE ÖZKAYA'YA TEŞEKKÜR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın oyuncuları ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere kulüp başkanı Nurettin Özkaya ve yönetim kuruluna verdikleri destekten ötürü teşekkür ettiler.

Takım kaptanı İbrahim Gür, yaptığı açıklamada, "Birçok ilde engelli sporuna destek verilmezken, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği destek takdire şayandır. 7 yıldan bu yana Tekerlekli Sandalye Basketbol branşında Gaziantep'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu sene 1. Ligde ilk yılımız olmasına rağmen, hem başarılı maçlar çıkarttık hem de tecrübe kazandık. Bu hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Karagücü maçını kazanarak ligi galibiyetle kapatmak istiyoruz. Alacağımız galibiyeti tüm Gazianteplilere armağan edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Basketbolcular Ligin Son Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement