Engelli Çift Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

Engelli Çift Dünya Evine Girdi

Engelli Çift Dünya Evine Girdi

Samsun'da doğuştan kolları olmayan 39 yaşındaki Hatice Aktürk ile yine doğuştan yürüme engelli 41 yaşındaki Ahmet Açar'ın geçen yıl tanışmaları ile başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü.

10.08.2013 19:07

Samsun'da doğuştan kolları olmayan 39 yaşındaki Hatice Aktürk ile yine doğuştan yürüme engelli 41 yaşındaki Ahmet Açar'ın geçen yıl tanışmaları ile başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Aktürk ve Açar, bu gün evlenerek dünya evine girdi.

Terme İlçesi'nde yaşayan Hatice Aktürk ile Ahmet Açar, yakınları tarafından bir yıl önce tanıştırıldı. 3 ay görüşen Açar ve Aktürk daha sonra evlilik kararı aldı ardından da nişan yaptı. Bugün evlenen engelli çift için düğün töreni düzenlendi. Gelinlik ve damatlık giyen çifti, yakınları ve akrabaları da yalnız bırakmadı.

Düğün Terme İlçesi Bazlamaç Beldesi'nde Ahmet Açar'ın evinin önünde gerçekleştirildi. Gelin ve tekerlekli sandalyeye mahkum damat çalan müzik eşliğinde dans etti. Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Ahmet Açar "Çok mutluyuz. Mutlu bir yuva kurmaya karar verdik. Darısı bütün engelli arkadaşlarımızın başına" dedi. Hatice Aktürk de düğüne gelip kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek "Mutluyuz. güzel bir yuva kuracağız. Sonuna kadar mutlu olmaya çalışacağız" dedi. Düğün törenine yaklaşık 150 kişi katıldı. - Termesamsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engelli Çift Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement