Engellilere Başkan Uzun'dan Şafak Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Engellilere Başkan Uzun'dan Şafak Sürprizi

Engellilere Başkan Uzun\'dan Şafak Sürprizi

Yusuf Uzun, bu hafta Dereağzı Mahallesi'nde incelemelerde bulundu.

12.02.2013 15:01

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ekibi, her hafta Salı günü gerçekleştirdikleri sabah programları kapsamında bu hafta Dereağzı Mahallesi'ne ve engelli vatandaşların bulunduğu merkeze sürpriz ziyarette bulundu.

Her hafta salı günü düzenlenen sabah programlarında Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Dereağzı Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Sabahın ilk ışıklarında çalışmalarına başlayan Başkan Uzun ve ekibi, Gürpınar Mehmet Abdulvahap Yedikardeş Camii'nde kılınan sabah namazı sonrasında, cami cemaatinin istek ve taleplerini dinledi. Sohbet esnasında vatandaşlara yapılan çay ve simit ikramı ise renkli görüntülere sahne oldu.

Engelli Vatandaşlarla Koyu Sohbet

Bölge nüfusunun az olması dolayısıyla bazı hizmetlerin getirilmesinde aksaklıklar yaşandığını ifade eden Başkan Uzun, bölgede oturanların artması ile çalışmaların daha hızlı ilerleyebileceğini söyledi. İncelemelerin ardından Gürpınar Mehmet Abdulvahap Yedikardeş Camii'nden ayrılan Başkan Uzun, bölgede bulunan Hüsnü Ayık Özel Bakım Merkezi'ne ziyarette bulunarak, engelli vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretten çok memnun kaldıklarını ifade eden engelli vatandaşlar ise, istek ve taleplerini belirterek, Başkan Uzun'a teşekkürlerini ilettiler.

Programa Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Ali Gençbay, Tahir Sert, Osman Dinç, Efrahim Yeşil ve Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay da katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engellilere Başkan Uzun'dan Şafak Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement