Erhun Şengül'den " Yazıt'' Sergisi - Son Dakika
Güncel

Erhun Şengül'den " Yazıt'' Sergisi

Erhun Şengül\'den " Yazıt\'\' Sergisi

Yrd. Doç. Dr. Erhun Şengül " Yazıt" adını verdiği sergisini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

07.05.2013 10:16

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi 2013 Sergi Etkinliklerinde bu hafta Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Yrd.Doç.Dr. Erhun Şengül " Yazıt" adını verdiği sergisini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Sergi açılış kokteylinde konuşma yapan Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk konuşmasında " Eserlerinde geçmişle günümüzü, hayal ve gerçeği birleştirip harmanlayan sanatçımıza eserlerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederiz. Sergide kendi yaşanmışlıklarımızdan esintiler göreceğiz. Sanatçımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim." Dedi. Teşekkür belgesini vermesinin ardından açılış kurdelasını birlikte kestiler.

13 Mayıs 2013 tarihine kadar açık kalacak sergi de otuz yedi eseri olan sanatçımız sözlü iletişimin simgesi olan yazıyı tüm zamanları kucaklayan niteliği ile görsel imgelerine eşlik ettirmiştir. İsyan, özgürleşme arzusu, ümit, inanç gibi duyguları barındıran eserleri "zaman" kavramına da sükunetli bir saygı duruşundadır. Yoğun katılımın olduğu sergide ziyaretçiler eserleri çok beğendiler. Yapım teknikleri hakkında sanatçıdan kısa bilgiler aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erhun Şengül'den ' Yazıt'' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement