Erol Büyükburç'un Akıllara Kazındığı Video: Ben Saksı Değilim - Son Dakika
Güncel

Erol Büyükburç'un Akıllara Kazındığı Video: Ben Saksı Değilim

İstanbul Etiler'deki evinde yaşamını yitiren Erol Büyükburç, 2012 yılında konuk olduğu programda Behzat Uygur'a "Ben saksı değilim" sözleriyle tepki göstermişti.

12.03.2015 15:13  Güncelleme: 16:13

Efsane sanatçı Erol Büyükburç İstanbul Etiler'deki evinde ölü bulundu. Polis sanatçının evinde olay yeri incelemesine başladı.

"BEN SAKSI DEĞİLİM" SÖZLERİ AKILLARDA KALDI

Bir döneme damga vuran isimlerin başında gelen Erol Büyükburç, 2012 yılında jüri koltuğunda oturduğu programda kendisine söz verilmemesine kızıp "Ben saksı değilim" şeklinde bir ifade kullanmıştı. Geçen sürede Büyükburç'un bu videosu paylaşım sitelerinde en çok izlenenler arasına girdi.

Erol Büyükburç\'un Akıllara Kazındığı Video: Ben Saksı Değilim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erol Büyükburç'un Akıllara Kazındığı Video: Ben Saksı Değilim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • GERÇEK DOMBIRA: KİM NE DERSE DESİN EROL BÜYÜKBURÇ KALİTELİ BÜYÜK BİR SANATÇIDIR, BİR TEK ASABİYET GÖSTERDİĞİ (HAKLILIK PAYI ÇOK YÜKSEK) BİR KAÇ DAKİKA İÇİN BİLİP BİLMEDEN CAHİLCE YORUM YAZAN DÜNYADAN Bİ HABERLERE İTHAF OLUNUR. . . ÜLKEMİZİN DEĞERLERİNİ BİLEMEYECEK KADAR HAYATI BASİTÇE YAŞAYAN VE DOLU DOLU YAŞANYANLARI ANLAYAMADIĞI VE AKLININ YETMEDİĞİ İÇİN BELALTI VURMAYA ÇALIŞAN O KADAR GEREKSİZ VAR Kİ MAALES. . . ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SINAVLARINDA BİNLERCE KİŞİNİN SIFIR ÇEKTİĞİ (ORTALAMAMIZ DÜNYADA 92. SIRADA) GERİ BİR EĞİTİM DÜZENİ VE SİSTEMİNİN DIŞA VURUMU YORUMLAR. . . 8 0 Yanıtla
  • ...: hiçbirimiz saksı değiliz ama içindeki toprak olabiliriz. . . ALLAH rahmet eylesin ağabey 7 0 Yanıtla
  • muro: Allah rahmet eylesin. Ee bu dünyaya birşeyler getirirsin ama hicbirsey götüremezsin... 3 0 Yanıtla
  • Necmettin bulut: Vay be 2 1 Yanıtla

Advertisement