Ersoy Dede, Medya Masası'na Katıldı - Son Dakika
Güncel

Ersoy Dede, Medya Masası'na Katıldı

Ersoy Dede, Medya Masası\'na Katıldı

Spiker ve program yapımcısı Ersoy Dede, Marmara Belediyeler Birliği'nde düzenlenen Medya Masası'nın konuğu olarak, belediyecilikle ilgili görüşlerini açıkladı.
Ersoy Dede, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Medya Masası'nın...

28.11.2013 10:04

Spiker ve program yapımcısı Ersoy Dede, Marmara Belediyeler Birliği'nde düzenlenen Medya Masası'nın konuğu olarak, belediyecilikle ilgili görüşlerini açıkladı.

Ersoy Dede, Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Medya Masası'nın konuğu olarak birim müdürlerinin sorularını yanıtlarken, belediyelerle ilgili görüşlerini de aktardı. Görüşmeye Birlik Genel Sekreteri Züver Çetinkaya'nın yanı sıra Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan da katıldı.

Medya üzerinden algı yönetiminin önemli olduğunu belirten Dede, "Algı yönetiminin önemli bir kavram olduğunu düşünüyorum. Belediyelerde algının yönetilmesiyle ilgili en önemli görev de basın birimine düşüyor. Belediyenin görünen yüzü basındır ve belediyenin kamuoyuna tanıtılmasında basın birimine kurum tarafından verilen olanaklar da önemlidir" derken, açıklamalarının devamında, "Son yıllarda medyayla belediyeler arasında ticari ilişkiler artmaya başladı. En başından bu yana karşı olduğumuz bu durumun acilen önüne geçilmesi gerekiyor. Belediyeler vatandaşına yapması gereken yatırımı, medya kuruluşlarına yapmamalı" diye konuştu.

'GENEL SEKRETER ÇETİNKAYA'DAN TEŞEKKÜR'

Marmara Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Züver Çetinkaya ise katılımdan ötürü Ersoy Dede'ye teşekkür ederken, Birlik Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin önderliğinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Marmara Belediyeler Birliği Basın Danışmanı Fatih Sanlav da Medya Masası buluşmaları kapsamında, medyanın tanınmış isimlerinin yanında haber merkezi yöneticileriyle de bir araya gelineceğini aktardı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ersoy Dede, Medya Masası'na Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement