Erzurum Valiliği Kiremitlik Tepe'de Çıkan Yangınla ilgili Kundaklama İddiasını Yalanladı - Son Dakika
Güncel

Erzurum Valiliği Kiremitlik Tepe'de Çıkan Yangınla ilgili Kundaklama İddiasını Yalanladı

Erzurum'daki Kiremitlik Tepe'de çıkan yangında yaklaşık 50 dönümlük otluk alan kül olduğu ve yangını 15-18 yaş arası iki kişinin çıkarıp kaçtığı iddiaları Valilik tarafından yalanlandı.

09.10.2018 08:18  Güncelleme: 12:30

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan ve 15 Temmuz 2014'te heyelanla göçen, ardından yeniden inşa edilen Atlama Kuleleri'nin bulunduğu Kiremitlik Tepe'de çıkan yangında yaklaşık 50 dönümlük otluk alan kül olduğu veyangını 15-18 yaş arası iki kişinin çıkarıp kaçtığı iddiaları valilik tarafından yalanlandı.

YANGIN 2 SAAT SÜREN ÇALIŞMALARIN ARDINDAN KONTROL ALTINA ALINDI

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları için yapılan ve 15 Temmuz 2014'te heyelanla göçen, ardından yeniden inşa edilen Atlama Kuleleri'nin bulunduğu Kiremitlik Tepe'de, akşam saatlerinde yangın çıktı. Atlama Kuleleri'nin bulunduğu Kiremitlik Tepe'de çıkan ve rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen örtü yangını geniş bir alana yayıldı. Kısa sürede bölgeye giden Erzurum Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye aracı yangına müdahale etti. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alındı.

<a class='keyword-sd' href='/erzurum-valiligi/' title='Erzurum Valiliği'>Erzurum Valiliği</a> Kiremitlik Tepe'de Çıkan Yangınla ilgili Kundaklama İddiasını Yalanladı

VALİLİK YANGIN İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Kiremitlik Tepe'de meydana gelen yangınla ilgili Erzurum Valiliğinden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "08.10.2018 Pazartesi günü saat 19.55 civarında itfaiyeye gelen ihbara göre, 2 çocuğun oyun oynarken Kiremitlik Tepe'de arazi üzerinde bulunan kurumuş otlarda yangın çıktığı ihbarı almıştır. Bu olay üzerine saat 20.00'de itfaiye ekipleri olay yerine intikal ederek, kısa bir sürede müdahale edip, yangını söndürmüştür. Yangında herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır" denildi.

Erzurum Valiliği'nin çıkan yangın ile ilgili yaptığı açıklama şöyle;

Erzurum Valiliği Kiremitlik Tepe'de Çıkan Yangınla ilgili Kundaklama İddiasını Yalanladı
Erzurum Valiliği Kiremitlik Tepe\'de Çıkan Yangınla ilgili Kundaklama İddiasını Yalanladı

Son Dakika Güncel Erzurum Valiliği Kiremitlik Tepe'de Çıkan Yangınla ilgili Kundaklama İddiasını Yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement