Esenler'de Sabahattin Zaim İslam ve Ekonomi Sempozyumu - Son Dakika
Güncel

Esenler'de Sabahattin Zaim İslam ve Ekonomi Sempozyumu

Esenler\'de Sabahattin Zaim İslam ve Ekonomi Sempozyumu

Esenler Belediyesi, Sabahattin Zaim Üniversitesi ve İstanbul İktisatçılar Derneği'nin (İKDER) ortak organizasyonuyla hocaların hocası, Prof.Dr.Sabahattin Zaim adına her yıl farklı bir konuda düzenlenen sempozyumların beşincisi, "Şehir ve Ekonomi"...

14.12.2012 10:28

Esenler Belediyesi, Sabahattin Zaim Üniversitesi ve İstanbul İktisatçılar Derneği'nin (İKDER) ortak organizasyonuyla hocaların hocası, Prof. Dr. Sabahattin Zaim adına her yıl farklı bir konuda düzenlenen sempozyumların beşincisi, "Şehir ve Ekonomi" temasıyla Esenler'de gerçekleştirilecek.

Açılışında, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Tarım ve Köy İşleri Eski Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu'nun da birer konuşma yapacağı sempozyum, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. Saadettin Ökten'in "Medeniyet ve Şehir" konferansıyla devam edecek.

Sempozyum, "Şehir, Ekonomi ve Medeniyet" ve "Güncel Sorunlar Işığında Şehir ve Ekonomi"

başlıklarında iki ayrı oturumda gerçekleştirilecek. Her oturumda 4'er konuşmacı tebliğ sunacak. Sempozyum, Prof. Dr. Yusuf Balcı'nın yapacağı "Genel Değerlendirme" konuşmasıyla sona erecek.

Sempozyum kapsamında ayrıca, "Prof. Dr. Sabahattin Zaim İslam Ekonomisi Ödülü" de sahibini bulacak.

Prof. Dr. Ahmet Tabakoğlu'nun "2012 İslam & Ekonomi Ödülü" Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından verilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenler'de Sabahattin Zaim İslam ve Ekonomi Sempozyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement