Esenler'i Türkiye'de Temsil Edecek - Son Dakika
Güncel

Esenler'i Türkiye'de Temsil Edecek

Esenler\'i Türkiye\'de Temsil Edecek

Esenler İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu'nun yönetimine seçildi.

24.06.2014 09:19  Güncelleme: 09:12

81 ilden 80 bin üyesi ve 300 delegesiyle 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiren Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (TİMFED), Esenler İnşaat Müteahhitleri ve ESİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan'ı yönetim kurulu üyesi olarak seçti. TİMFED Yönetim Kurulu'na seçilen Başkan Özkan Ercan, hem Esenler'deki hem de İstanbul'daki müteahhitlerin Türkiye'deki sesi olacak.

ESENLER'İ TÜRKİYE'YE MODEL YAPACAĞIZ

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özkan Ercan, "Genel Kurul seçimleri sonucu TİMFED yönetim kuruluna seçildik. Her platformda olduğu gibi burada da Esenler'in gelişimi ve dönüşümü için çalışacağız. Yüklendiğimiz misyon gereği, Esenler'in marka bir şehir olması ve örnek çalışmalarla Türkiye'ye model olması için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.

MEVCUT BAŞKANLA YOLA DEVAM

Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'in de katıldığı TİMFED 5.Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan mevcut başkan Tahir Tellioğlu da yeniden TİMFED başkanlığına seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler'i Türkiye'de Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement