Eşi Terk Edince Avm'nin Balkonuna Çıktı - Son Dakika
Güncel

Eşi Terk Edince Avm'nin Balkonuna Çıktı

Eşi Terk Edince Avm\'nin Balkonuna Çıktı

ANTALYA'da 28 yaşındaki Emrah Can, eşinin 2 çocuğunu alıp evi terk etmesi nedeniyle girdiği bunalıma sonucu bir alışveriş merkezinin balkonuna çıktı.

21.11.2016 14:39

ANTALYA'da 28 yaşındaki Emrah Can, eşinin 2 çocuğunu alıp evi terk etmesi nedeniyle girdiği bunalıma sonucu bir alışveriş merkezinin balkonuna çıktı.

Olay saat 12.45 sıralarında Kepez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin restoran bölümündeki balkonda meydana geldi. Bir süredir işsiz olduğu belirtilen Emrah Can'ı, geçen cuma günü eşi Zeynep Can 2 çocuğuyla terk etti. Can, tüm girişimlerine rağmen eşini eve dönmesi için ikna edemedi. Bugün bir kez daha eşinden olumsuz yanıt alan Emrah Can, alışveriş merkezinin restoran bölümünün balkon kısmına çıktı.

"Eşimi istiyorum" diye bağıran Can'ı balkonda görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, Can'ı ikna çabasına başladı. Yakınları ile telefonla görüşen Emrah Can, polisin de çabasıyla balkondan indi. Alışveriş merkezinden çıkarılırken "Zeynep seni çok seviyorum" diyen Can, ifadesine başvurulması için polis merkezine götürüldü.

- Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşi Terk Edince Avm'nin Balkonuna Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement