Eski Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Ölümünün 3. Yılında Anılacak - Son Dakika
Güncel

Eski Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Ölümünün 3. Yılında Anılacak

Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) eski genel başkanı Haydar Baş, ölümünün üçüncü yılında yarın anılacak. 11-17 Nisan haftasını ‘Haydar Baş’ı Anma Haftası’ ilan eden BTP, 14 Nisan Cuma günü tüm Türkiye’de ve yurt dışında aynı anda anma programları düzenleyecek.

13.04.2023 17:50  Güncelleme: 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) eski genel başkanı Haydar Baş, ölümünün üçüncü yılında yarın anılacak. 11-17 Nisan haftasını 'Haydar Baş'ı Anma Haftası' ilan eden BTP, 14 Nisan Cuma günü tüm Türkiye'de ve yurt dışında aynı anda anma programları düzenleyecek.

BTP, 14 Nisan 2020'de vefat eden eski genel başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ı, ölümünün üçüncü yıl dönümünde anacak. BTP, 11-17 Nisan haftasını 'Haydar Baş'ı Anma Haftası' ilan etti. BTP, 14 Nisan Cuma günü tüm Türkiye'de ve yurt dışında aynı anda anma programları düzenleyecek. BTP teşkilatları tarafından organize edilecek olan anma programları, iftar sonrası eş zamanlı olarak başlayacak. Haydar Baş, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, KKTC ve Tataristan gibi ülkelerde de anılacak.

BTP Genel Merkezi'nden bugün yapılan yazılı açıklamada, "14 Nisan'da Trabzon Akçaabat'taki kabri başında hatim ve dualarla anılacak olan Haydar Baş Hoca'mız için aynı gün bütün illerde ve yurt dışında anma programları organize edilerek, yüzbinlerce seveni ile bir araya geleceğiz. Tüm vatandaşlarımız bu programlara davetlidir" denildi.

İSTANBUL'DAKİ PROGRAMA HÜSEYİN BAŞ DA KATILACAK

Anma programlarının İstanbul ayağı, Beşyol'daki Elite World Business Hotel'de yapılacak. Saat 21: 00'de başlayacak olan programa BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da katılacak. Hüseyin Baş, programın kapanış konuşmasını yapacak. Ankara'daki anma programı ise Kavaklıdere'deki Demonti Otel'de gerçekleştirilecek. Deprem bölgesi Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Malatya'da BTP tarafından kurulan çadırkentlerde de Haydar Baş için anma programı düzenlenecek.

Eski Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Ölümünün 3. Yılında Anılacak
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Eski Btp Genel Başkanı Haydar Baş, Ölümünün 3. Yılında Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement