Eski Eşini Öldürdü, Sigara Almak İçin Gizlendiği Yerden Çıkınca Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eski Eşini Öldürdü, Sigara Almak İçin Gizlendiği Yerden Çıkınca Yakalandı

Eski Eşini Öldürdü, Sigara Almak İçin Gizlendiği Yerden Çıkınca Yakalandı

Uşak'ın Sivaslı İlçesi'nde, 15 yıl önce boşandığı devlet korumasındaki eski eşi 4 çocuk annesi 48 yaşındaki Nermin Şen'i, temizlik görevlisi olarak çalıştığı PTT şubesinde bıçaklayarak öldüren 56 yaşındaki Muslu Özel, sigara almak için saklandığı...

04.02.2013 15:42

Uşak'ın Sivaslı İlçesi'nde, 15 yıl önce boşandığı devlet korumasındaki eski eşi 4 çocuk annesi 48 yaşındaki Nermin Şen'i, temizlik görevlisi olarak çalıştığı PTT şubesinde bıçaklayarak öldüren 56 yaşındaki Muslu Özel, sigara almak için saklandığı yerden çıkınca, polis tarafından yakalandı. Gizlendiği sırada, intihara kalkışıp bileklerini kestiği ancak, pişman olup bir bez parçası sardığı belirtilen Özel, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Muslu Özel'in yakalandığını öğrenince adliye binası önüne akın eden Nermin Şen'in yakınları sinir krizi geçirdi, şüpheliyi linç etmek istedi.

Nermin Şen, geçen 30 Ocak'ta saat 08.00 sıralarında, temizlik görevlisi olarak çalıştığı, Atatürk Mahallesi, Olgun Sokak'taki Sivaslı PTT Şubesi'nde, 15 yıl önce boşandığı işsiz eşi Muslu Özel'in bıçaklı saldırısına uğradı. Bir süre direndiği Özel'in bıçak darbeleriyle yere yığılan Şen, olay yerinde yaşamını yitirirken, koşarak dışarı çıkan Muslu Özel, daha sonra beyaz bir otomobile binerek kaçtı. Polis, eşini tehdit suçundan 10 gün yattığı cezaevinden bir süre önce tahliye olduğu belirlenen Muslu Özel'in yakalanması için çalışma başlattı.

Her yerde aranan Muslu Özel bulunamadı. 4 çocuğunun annesini öldüren Muslu Özel, bu sabah gizlendiği yerden çıkıp Konak Mahallesi'ndeki bir tekel bayiinden sigara aldı. Özel'i tanıyanlar, polisi arayıp, ihbar etti. Hemen bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi ve Muslu Özel yakalandı.

Gözaltına alınıp sorgulanmak üzere Sivaslı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Muslu Özel'in, saklandığı sırada bıçakla bileklerini kestiği ancak, pişman olup, derin olmayan yarayı bez parçasıyla sardığı ortaya çıktı.

ÖLDÜRÜLEN KADININ YAKINLARI KRİZ GEÇİRDİ

Yakalanmamak için kırsal kesimlerdeki bağ evleri ile dere yataklarında saklandığı tespit edilen Muzlu Özel'in yakalandığını öğrenen Nermin Şen'in yakınları, polis merkezi önüne akın etti. Polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, Özel, adliyeye sevk edildi. Şen'in yakınları Muslu Özel'i linç etmek istedi. Nermin Şen'in annesi Münire Şen gözyaşlarına boğuldu, ağıtlar yaktı.

TUTUKLANDI

Sivaslı Adliyesi'nde savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Özel, tutuklandı. Polis ve jandarma ekipleri, Muslu Özel'in adliye binası çıkışında linç edilmemesi için sıkı güvenlik önlemi aldı. Sivaslı Kaymakamlığı kapısına kadar yanaştırılan polis otosuna bindirilen şüpheli cezaevine götürüldü. Bu sırada, sinir krizi geçiren Nermin Şen'in yakınları polis tarafından sakinleştirilirken, talihsiz kadının kızları Duygu Özbay, Derya Akalın, Defne Çelik ve Dane Çelik kendilerini yerlere attı. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Eşini Öldürdü, Sigara Almak İçin Gizlendiği Yerden Çıkınca Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement