Eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak Serbest Bırakıldı

Eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak Serbest Bırakıldı

TÜBİTAK soruşturmasında gözaltına alınan eski başkan Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

14.04.2015 20:12  Güncelleme: 20:16

4 yıldır görev yaptığı TÜBİTAK başkanlığından istifa eden Prof. Dr. Yücel Altunbaşak ile 2 kişi, terörle mücadele ekiplerince (TEM) "görevini kötüyü kullandıkları" iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Altunbaşak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SABAH GÖZALTINA ALINMIŞTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TÜBİTAK'la ilgili soruşturma kapsamında, bu sabah bir süre önce görevinden ayrılan eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak ile Osman K. ve Eren Y.'yi gözaltına almıştı.

Gözaltına alınan zanlılardan Osman K.'nin Altunbaşak'ın eski özel kalem müdürü olduğu, Eren Y.'nin ise TÜBİTAK bünyesindeki Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü Müdürü olarak görev yaptığı öğrenildi.

BAKAN IŞIK: GÖREVDEN AYRILMASININ SORUŞTURMAYLA İLGİSİ YOK

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Altunbaşak'ın 4 gün önce görevden ayrılmasının soruşturmayla ilgisinin olmadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Eski TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Kenan ŞAHİN: Tamamen algı operasyonu. . 17 2 Yanıtla
  • aybars: Cemal sende de insan tipi yok biz biterse diyor muyuz Adamı eleştirmen önce cv sini oku ondan sonra konuş. Gereksiz kalabalık yapma 4 3 Yanıtla
  • yunuz: askerleri yakala serbest bırak polisi yakala serbest bırak bürokratları yakala serbest bırak acaba korku imparatorluğumu kurmak istiyorlar. bunların vebali kime. hadi tamam askerlerin eşleri inin başı açık ama hergün başı kapalı bacılar beddua ediyor sizlere eşleri hapse girip çıktığı için bu olaydan memnun kaç kardeşimiz var. sizden başka herkes suçlu değilmi sizler çok büyük münafıklarsınız. 3 2 Yanıtla
  • taner: alıştık bu haberlere bu olanlar yıldırma korkutma operasyonu, artık kimse allahtan korkmuyor vebal almak sorun değil, suçlu bir tane şüpheli yüzbin tane oldu. Adamlar suçsuz bunu herkes biliyor alınan binlerce polis serbest kaldı asker serbest kaldı ama herkes korkuyor, açıklarını bulan adamlar paralel oldu istedikleri bu korkan biat eden ülke. Öyle bir ülkededende siz düzgün bir ekonomi beklemeyin, çalışanları hep yandaşlıkla işe giren ülkede hiç bir şey düzgün gitmez görecez yakında kokusu çıkacak. 1 0 Yanıtla

Advertisement