Eskişehirspor - Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Eskişehirspor - Kasımpaşa Maçının Ardından

Eskişehirspor - Kasımpaşa maçının ardından Eskişehirspor'un kendi sahasında Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

08.05.2015 23:24

Eskişehirspor - Kasımpaşa maçının ardından

Eskişehirspor'un kendi sahasında Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maç sonunda düzenlenen basın toplantısında her iki takımın teknik direktörü karşılaşmayı değerlendirdi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Mükemmel bir ilk yarı oynadık. İyi futbol oynayabilen rakibe karşı oynadık ve çok iyi gol pozisyonlarına girdik. Ne yazık ki ikinci devre konsantrasyonu biraz bıraktık. Neticeyi bütün maç boyunca koruyabildik. 4-1'lik galibiyetten memnunum dedi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Zeki Önder Özen de Eskişehir'e moralsiz geldiklerini ifade ederek şöyle konuştu

Moralsiz geldiğimiz Eskişehir'den daha moralsiz, daha kötü gidiyoruz. Hafta içinde, maça gelene kadar yaşadıklarımız özellikle Orhan Şam'ın sakatlığı gerçekten çok moral bozukluğu oldu. Tekrardan geçmiş olsun diyeceğim oyuncuma. Kırık dökük geldik, kırık dökük gidiyoruz, hiçbir şey oynamadık. Hem iyi futbol oynamadık hem iyi mücadele edemedik. Hem İyi futbol oynamayıp, hem iyi mücadele edemeyince hem karşılık veremeyince bu sonuç kaçınılmaz oldu. Eskişehirspor haklı bir galibiyet aldı. Biz de hiç bir şey hak etmedik. Hiçbir şey alamadan geri dönüyoruz. Geldiğimizden daha kötü dönüyoruz ama bir gerçek var maçımız yakın tarihte. Salı günü. O güne kadar sakatların dönüşü, cezadan dönecek oyuncu katılımı, bizi biraz daha güçlü yapar mı, biz biraz daha güçlenmek için neler yapabiliriz ona bakacağız. Salı gününe hazır olmaya çalışacağız.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor - Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement