Esnaftan Anlamlı Mesaj - Son Dakika
Güncel

Esnaftan Anlamlı Mesaj

Esnaftan Anlamlı Mesaj

İzmir'in Konak İlçesi Kahramanlar Semti'ndeki bir grup esnaf ve mahalle sakini, Gezi olayları nedeniyle hayatını kaybedenler anısına hayır yaptı.

19.03.2014 14:27

İzmir'in Konak İlçesi Kahramanlar Semti'ndeki bir grup esnaf ve mahalle sakini, Gezi olayları nedeniyle hayatını kaybedenler anısına hayır yaptı. Kahvehane işletmecisi Murat Türkmenoğlu, 'Hiç bir siyasi amacımız yok. Sağcısı, solcusu polisi ölenlerin hepsi bizim evladımızö diye konuştu.

Kahramanlar Semti'nde işyeri bulunan bir grup esnaf, Gezi olayları nedeniyle hayatını kaybeden, Berkin Elvan, Ali İsmail Korkmaz, Abdullah Cömert, Mehmet Ayvalıtaş, Ethem Sarısülük, Ahmet Küçükdağ, Burak Can Karamanoğlu, Mustafa Sarı ve Ahmet Atakan anısına hayır yapma kararı aldı. Çevrede yaşayanların da desteğiyle bugün saat 12.00'de Akıncılar Caddesi'nde 450 kişilik tavuk, pilav ve ayran dağıtıldı. Kahvehane işletmecisi Murat Türkmenoğlu, 'Bugün Berkin'in 7'si, bizim hayrımız da bugüne denk geldi. Hiç bir siyasi amacımız yok. Sağcısı, solcusu polisi ölenlerin hepsi bizim evladımız. Umarız bir daha böyle acılar yaşanmazö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Esnaftan Anlamlı Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement