Eşsiz İlk Sevgililer Günü'nde Gözyaşı - Son Dakika
Güncel

Eşsiz İlk Sevgililer Günü'nde Gözyaşı

Eşsiz İlk Sevgililer Günü\'nde Gözyaşı

Zonguldak Belediye Başkan Vekili CHP'li Hüsnü Meydan, geçen 7 Ocak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu Müessese Müdürlüğü maden ocağında meydana gelen göçükte ölen ve yaralanan madencilerin eşlerinin Sevgililer Günü'nü karanfille kutladı.

14.02.2013 13:36

Zonguldak Belediye Başkan Vekili CHP'li Hüsnü Meydan, geçen 7 Ocak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu Kozlu Müessese Müdürlüğü maden ocağında meydana gelen göçükte ölen ve yaralanan madencilerin eşlerinin Sevgililer Günü'nü karanfille kutladı. Kazada ölen Yüksel Koca'nın eşi Arife Koca ile Hüseyin Kürekçi'nin eşi Safiye Kürekçi, eşleri olmadan kutladıkları ilk Sevgililer Günü'nde gözyaşlarını tutamadı.

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Zonguldak Kadın Komisyonu, kazada ölen 8 maden işçisi ile yaralanan madencilerin eşleri, anneleri ve çocukları için Sevgililer Günü nedeniyle 'Dayanışma Günü' kahvaltısı düzenledi. Maden Mühendisleri Odası'ndaki kahvaltıda Belediye Başkan Vekili Hüsnü Meydan, ölen madenciler ile yaralı kurtulan madencilerin eşlerine karanfil vererek Sevgililer Günü'nü kutladı. Ölen madenci Yüksel Koca'nın eşi 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Arife Koca ile Hüseyin Kürekçi'nin eşi 3 çocuk annesi 53 yaşındaki Safiye Kürekçi, karanfilleri alırken duygulandı. Koca ve Kürekçi, gözyaşlarını tutamadı.

TMMOB Zongudak Kadın Komisyonu Üyesi Nazmiye Uzun, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenledikleri etkinlikte iş kazalarına ve iş güvenliğine dikkat çekmek istediklerini söyledi. Uzun, "İş kazalarında eşlerini kaybeden kadınların acılarını paylaşmak için bu kahvaltıyı düzenledik. İnşallah bu tür kazaları bir daha yaşamayız" dedi. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşsiz İlk Sevgililer Günü'nde Gözyaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement