Ethem Sarısülük'ün Abisi İfade Verdi - Son Dakika
Güncel

Ethem Sarısülük'ün Abisi İfade Verdi

Ethem Sarısülük\'ün Abisi İfade Verdi

Cem Sarısülük, davanın ikinci celsesi sırasında Ankara Adliyesi önünde çıkan olaylar üzerine yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi.

29.01.2014 17:05  Güncelleme: 18:47

Ethem Sarısülük'ün ağabeyi Cem Sarısülük, kardeşinin polis kurşunuyla ölümüne ilişkin davanın 28 Ekim 2013'teki ikinci celsesi sırasında Ankara Adliyesi önünde çıkan olaylar üzerine yürütülen soruşturma kapsamında "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

İFADE VERİP ADLİYEDEN AYRILDI

Cem Sarısülük, öğle saatlerinde avukatı Bülent Teoman Özkan ile Ankara adliyesine geldi. "Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Yasası'na muhalefet", "kamu malına zarar vermek" ve "özel mala zarar vermek" suçlarından soruşturma yürüten Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral'a ifade veren Sarısülük, daha sonra adliyeden ayrıldı.

AVUKATI SARISÜLÜK'Ü SAVUNDU

Avukat Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Müvekkilim, ifadesinde, o günkü olaylarda polisin tavrı dolayısıyla kendilerini korumak amacıyla taş attığını ancak ne herhangi birine ne de mala zarar verdiğini beyan etti" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ethem Sarısülük'ün Abisi İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vatan: sülük ne sülük müş dirisi beş para etmeyince ölüsü etti.bre heyyy ufuksuzlar binlerce şehit verdik bu vatana o zaman nerdeydiniz sesinizi ona çıkarın böyle anarşistlere değil. 2 0 Yanıtla
  • sema: memleketi sülüklerden temizledin şahbaz ALLAH da senden razı olsun !! 0 0 Yanıtla

Advertisement