Etli Pilav 20 Üniversite Öğrencisini Zehirledi - Son Dakika
Güncel

Etli Pilav 20 Üniversite Öğrencisini Zehirledi

Etli Pilav 20 Üniversite Öğrencisini Zehirledi

Iğdır Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen şenlikte dağıtılan etli pilav, bazı öğrencilerin zehirlenmesine yol açtı.

17.05.2011 17:45

Iğdır Üniversitesi Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen şenlikte dağıtılan etli pilav, bazı öğrencilerin zehirlenmesine yol açtı. Hastanede serum takılan öğrencilerden Murat Alper ve Halil Akpınar, 20 öğrencinin daha yedikleri yemekten zehirlendiklerini iddia etti.

Meslek Yüksekokulu bahçesinde 16 Mayıs'ta başlayan şenliğe öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Vali Amir Çiçek ile çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni sonrası öğrencilere etli pilav ikram edildi. Yedikleri etli pilav sonrası rahatsızlanan öğrenciler hastaneye gitme yerine yurtlarına döndü. Öğrencilerden Murat Alper ve Halil Akpınar bugün Devlet Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. Gıda zehirlenmesi geçiren öğrencilerin mideleri yıkanarak serum takıldı. Murat Alper ve Halil Akpınar, aynı yemekten yiyen 20 öğrencinin daha gıda zehirlenmesi sonucu rahatsızlandığını ama hastane yerine yurlarda kaldıklarını söyledi.

Öte yandan öğrenciler, şenlikler kapsamında müzik dinletisi, tiyatro, oyun, doğa yürüyüşü, uçurtma şenliği, spor müsabakaları gibi etkinliklerle sınav stresini attı. Meslek Yüksekokulu bahçesindeki şenliğin açılışına katılan Vali Amir Çiçek, üniversitenin bina inşaatlarının devam ettiğini belirtti. Öğrenci sayısının her geçen gün arttığını vurgulayan Vali Çiçek, "Üniversite ile Iğdır gelişiyor. Iğdır, üniversiteli öğrencilerin, ilim adamlarının şehri oluyor, bunu iyi değerlendirmeliyiz. Şenlikler kapsamında yapılacak etkinlikler, öğrenciler arasındaki kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin gerçekleşmesi için önemli bir fırsattır. Üniversite yaşamının ayrılmaz bir parçası olan bu etkinlikler öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacaktır" dedi. - Iğdır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Etli Pilav 20 Üniversite Öğrencisini Zehirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement