Eyüp İlçesi İçin Aday Olacağı Söylenen Sarıgül'den CHP'ye Net Mesaj: Şişli'den Başka Yere Gitmem - Son Dakika
Güncel

Eyüp İlçesi İçin Aday Olacağı Söylenen Sarıgül'den CHP'ye Net Mesaj: Şişli'den Başka Yere Gitmem

İstanbul'da CHP yönetimi tarafından Eyüp Sultan ilçesinden adaylığı düşünüldüğü iddia edilen Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben Şişli adayıyım." diye konuştu.

23.11.2018 07:46  Güncelleme: 07:55

İstanbul'da CHP yönetimi tarafından Eyüp Sultan ilçesinden adaylığı düşünüldüğü iddia edilen Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben Şişli adayıyım. Başka bir yere gitmem söz konusu değil. Genel Merkez'le de aramızda bir problem yok" açıklamasında bulundu.

SARIGÜL İLE GÖRÜŞME YAPTI

CNN TÜRK'te yayınlanan 'Gece Görüşü' programında yerel seçime ilişkin önemli kulis bilgileri paylaşıldı. Mustafa Sarıgül ile geçen hafta görüşen gazeteci Gürkan Hacır, görüşmeye ilişkin dikkat çeken bölümleri izleyicilerle paylaştı.

Eyüp İlçesi İçin Aday Olacağı Söylenen Sarıgül'den CHP'ye Net Mesaj: Şişli'den Başka Yere Gitmem
Mustafa Sarıgül

SARIGÜL'DEN GELEN MESAJI OKUDU

CHP yönetiminin Mustafa Sarıgül'ü Eyüp Sultan ilçesi için düşünüldüğünü aktaran Gürkan Hacır, Sarıgül'ün 'B planım var' dediğini söyledi. Hacır, programın ilerleyen dakikalarında da Sarıgül'den gelen mesajı okudu.

"BEN ŞİŞLİ ADAYIYIM, BAŞKA YERE GİTMEM"

Sarıgül, gönderdiği mesajda şu ifadeleri kullandı: "Sevgili kardeşim ben Şişli adayıyım. Başka bir yere gitmem söz konusu değil. İstanbul dışında da diğer ilçe adaylarına da gereken desteği vereceğim. Mustafa Sarıgül kendisine başka bir ilçe aramıyor. Genel Merkez'le de aramızda bir problem yok."

Eyüp İlçesi İçin Aday Olacağı Söylenen Sarıgül\'den CHP\'ye Net Mesaj: Şişli\'den Başka Yere Gitmem

Son Dakika Güncel Eyüp İlçesi İçin Aday Olacağı Söylenen Sarıgül'den CHP'ye Net Mesaj: Şişli'den Başka Yere Gitmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement