Fabrika İşçisi, Arkadaşları Tarafından Başı Keserle Ezilerek Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Fabrika İşçisi, Arkadaşları Tarafından Başı Keserle Ezilerek Öldürüldü

Fabrika İşçisi, Arkadaşları Tarafından Başı Keserle Ezilerek Öldürüldü

Kayseri'de 22 yaşındaki Ahmet Girgin, aynı fabrikada çalıştığı 2 arkadaşı tarafından başı ezilerek öldürüldü. Olayın ev anahtarı yüzünden çıktığı anlaşıldı.

18.07.2015 01:27  Güncelleme: 16:05

Kayseri'de seramik fabrikasında işçi olarak çalışan 22 yaşındaki Ahmet Girgin, aynı fabrikada çalışan 2 arkadaşı tarafından, başı keserle ezilerek öldürüldü.

EVİN ANAHTARINI İSTEDİLER, VERMEDİ

Olay, Kayseri'nin Develi İlçesi Camikebir Mahallesi Oruza Sokak'taki evde saat 05.30 sıralarında meydana geldi. Ahmet Girgin, iş arkadaşları H.Ç. (21) ve K.Ş. (25) ile birlikte otomobil kiraladı. 3 arkadaş otomobille bir süre gezdikten sonra, Girgin'in yaşadığı eve geldi. İddiaya göre saat 02.00 sıralarında H.Ç. ve K.Ş, kız arkadaşlarını getireceklerini söyleyip, Girgin'den evin anahtarları kendilerine bırakmasını istedi. Ev sahibi Girgin, arkadaşlarının teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek, kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede, evde bulunan inşaat keserini alan şüpheliler, başına vurdukları Ahmet Girgin'i feci şekilde dövüp öldürdü.

BAŞI EZİLMİŞ HALDE BULUNDU

Evden gelen bağrışma seslerini duyan komşular, polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ev sahibini başı ezilerek öldürülmüş halde buldu. Çevrede güvenlik önlemi alan polisler, güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemenin ardından kimliği belirlenen H.Ç. ve K.Ş, bayram namazı öncesinde yakalanarak gözaltına alındı.

BİRİ SUÇUNU KABUL ETTİ, DİĞERİ DİRENİYOR

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerden K.Ş.'nin suçunu itiraf ettiği, H.Ç.'nin ise suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Develi Devlet Hastanesi morgunda otopsisi yapılan Ahmet Girgin'in kafasında, çok sayıda darp ve kesik belirlendi.

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fabrika İşçisi, Arkadaşları Tarafından Başı Keserle Ezilerek Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Ahmet: Bu olay diyarbakirda olsaydi yorumlari merak ederdim. 38 13 Yanıtla
    nuri: Merak etme yorum yazmaya bile gerek duymazdik 5 4
  • Ö.F.A: 10 dakikalık zevk için değer miydi bir cana kıymak . Allah sonumuzu hayır etsin . İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı. 30 1 Yanıtla
  • Gula Dila: Kürd..Türk Kardestir..Inkar eden Kalestir ! 24 5 Yanıtla
  • Cabbar: Allah ailesine sabır versin. 27 0 Yanıtla
  • ekrem: biz neden böyle olduk; çünkü boğazımıza kadar haram ve günah içeren bir yaşamımız oldu,,ahirete ve bir hesabın olduğuna gerçek manada inanmayan bir toplum olduk ki ..yasalar zayıf ekonomik sıkıntılar kanaatsızlık bunun bahanesi oldu..önüne gelen herkes rast gele köyden şehire yada şehirden bir başkasına taşınıp akraba diyaloğuda kalmayınca bizi tuttan değerler bitti..işte medeniyetin sonucu...elinize sağlık 26 0 Yanıtla
  • ...: Millet uzaya çıkıyor... Bu mllar ne yapito 25 0 Yanıtla
  • Gula Dila: Genc Delikanli iyi yapmis,vermemekle..Arkadaslarinizi iyi secin..BendenNasihat..Eger Arkadasiniz Allah'tan Korkup..Namazini ibadetini yapiyorsa..Güvenin ama Tersini yapiyorsa Güvenmeyin..Cünkü Allah'a Hayri olmayan insana Nasil olsun ? 20 4 Yanıtla
  • mhp: Nasil insan bunlar allahim yarabbim..Böyle insanlardan beni ve ailemi koru 21 0 Yanıtla
  • menko: Barbarlar...10000 sene geri kalmislar,,,,canavarlar 21 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement