Fedakâr Annelere Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Fedakâr Annelere Anlamlı Ziyaret

Fedakâr Annelere Anlamlı Ziyaret

Özürlüler Haftası içerisinde yer alan Anneler Günü'nde, başkan Hüseyin Keskin özürlü çocuğu olan anneleri ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

17.05.2012 00:38  Güncelleme: 00:36

Anneler Günü'nde yayınladığı "Bizlere sevmenin, merhametin en güzelini öğreten annelerimiz, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmamanız dileğiyle Anneler Gününüz kutlu olsun" mesajıyla tüm annelerin anneler gününü kutlayan Başkan Keskin, bu özel günde çok özel ziyarette bulundu.

Anneler Günü kapsamında Keskin, Başkan Danışmanı Ebru Ateş, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Teoman ve İlçe Başkanı Ali Sevinç'in Hanımı Hülya Sevinç ile birlikte özürlü çocukların annelerini ziyaret etti.

Annelere çiçek ve hediyeler takdim eden Başkan Keskin ve beraberindekiler, özürlü çocuğu olan annelerin sıkıntılarını dinleyerek fedakârlık timsali annelere destek verdiler.

Başkan Hüseyin Keskin, özürlü vatandaşların ve ailelerinin yaşam koşullarını iyileştirmek için gayret sarf ettiklerini söyledi ve engellerini en aza indirmek için her türlü çalışmayı yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fedakâr Annelere Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement