Fenerbahçe ve L.moskova Yöneticileri Eşleşmeyi Değerlendirdi - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe ve L.moskova Yöneticileri Eşleşmeyi Değerlendirdi

Fenerbahçe ve L.moskova Yöneticileri Eşleşmeyi Değerlendirdi

Fenerbahçe ve L.Moskova yöneticileri eşleşmeyi değerlendirdi Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar Rakibimizi İstanbul'da bize yakışır şekilde ağırlayacağız Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Kotov Kirill Bizim için Türkiye'de oynamak sorun değil Zafer ATAMER, Nyon-DHA Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova yöneticileri eşleşmeyi değerlendirdi Nyon'daki UEFA Merkezi'nde yapılan kura çekiminden sonra konuşan Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar şunları söyledi Rakibimizi İstanbul'da bize yakışır şekilde ağırlayacağız, tabii ki turu geçmek istiyoruz, iyi oynayan kazansın temennisinde bulunuyorum.

14.12.2015 18:51

Fenerbahçe ve L. Moskova yöneticileri eşleşmeyi değerlendirdi

Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar Rakibimizi İstanbul'da bize yakışır şekilde ağırlayacağız

Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Kotov Kirill Bizim için Türkiye'de oynamak sorun değil

Zafer ATAMER, Nyon-DHA

Fenerbahçe ve Lokomotiv Moskova yöneticileri eşleşmeyi değerlendirdi

Nyon'daki UEFA Merkezi'nde yapılan kura çekiminden sonra konuşan Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar şunları söyledi Rakibimizi

İstanbul'da bize yakışır şekilde ağırlayacağız, tabii ki turu geçmek istiyoruz, iyi oynayan kazansın temennisinde bulunuyorum.

Lokomotiv Moskova Sportif Direktörü Kotov Kirill ise; İkinci defa bir Türk Ekibi ile oynuyoruz. Daha evvelki turda Beşiktaş ile aynı gruptaydık. Bizim için Türkiye'de oynamak sorun değil. Bizim siyaset ile bir ilişkimiz yok, biz spor yapıyoruz. İyi oynayan ve başarılı olan takım bir üst tura geçsin dedi.

Öte yandan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, iyi bir kura çektiklerini ve şanslarının daima yüzde 51 olduğunu söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe ve L.moskova Yöneticileri Eşleşmeyi Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement