Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Fetö\'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen, Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'ün bir akrabasının da aralarında bulunduğu 4 şüpheli, adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla...

03.11.2016 23:07

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen, Akıncı Üssü'nde gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'ün bir akrabasının da aralarında bulunduğu 4 şüpheli, adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı, 1 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 5 şüphelinin savcılık sorguları tamamlandı.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilen şüphelilerden bir doktor tutuklandı, aralarında Adil Öksüz'ün daha önce tutuklanan kayınbiraderi ve örgütün sözde "Rusya İmamı" Ali Sami Yıldırım'ın eşi Melike Yıldırım'ın da bulunduğu 4 kişi adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Örgütün sözde "Rusya imamı" Ali Sami Yıldırım, İstanbul Üsküdar'da Öksüz'ün saklanıp kaçmasına yardımcı olduğu iddiasıyla gözaltına alınmış ve 9 Ağustos'ta tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement