Filmleri Aratmayan Kaçırma Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Filmleri Aratmayan Kaçırma Operasyonu

Filmleri Aratmayan Kaçırma Operasyonu

Bursa cezaevine teslim edilmek istenen kadın, akrabaları tarafından böyle kaçırıldı.

22.03.2012 17:34  Güncelleme: 18:20

Bursa cezaevine teslim edilmek istenen kadın, akrabaları tarafından adeta filmlerdeki gibi kaçırıldı.

Olay, Nilüfer ilçesindeki E Tipi Kapalı Cezaevi önünde saat 18.30 sıralarında meydana geldi.

İnegöl ilçesinde uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkındaki hapis kararı Yargıtay tarafından onanan A.İ., dün polis tarafından gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı. A.İ., İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen iki polis memuru nezaretinde Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Cezaevi giriş kapısına yanaşan polis aracının önü, A.İ.'nin yakını olan 15 kişi tarafından kesildi. Şahıslar araçtaki polis memuru Celal Kaplan'ın kafasına mermer ile vurup yaraladıktan sonra diğer polis memurunu etkisiz hale getirerek A.İ.'yi başka bir araca bindirerek kaçırdı.

Çevrede devriye gezen polis ve cezaevinde görevli jandarma ekiplerinin müdahalesi sonucunda saldırı olayına karışan üç kişi gözaltına alınırken diğer şahıslar iki ayrı otomobille olay yerinden kaçtı.

Yaşanan arbedede yaralanan polis memuru Celal Kaplan, ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Şüphelilerin yakalanması için şehrin giriş ve çıkış yolları ekipler tarafından kesilerek şüpheli araçlar tek tek durdurularak kontrol edildi.

Polis memuru Celal Kaplan'ı ziyaret eden İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Polis memurunun kafatasında çatlaklıklar oluşmuş ancak hayatî tehlikesi bulunmuyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Filmleri Aratmayan Kaçırma Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement