Finansbank, Çalışanlarına Süper Final Heyecanı Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Finansbank, Çalışanlarına Süper Final Heyecanı Yaşattı

Finansbank, Çalışanlarına Süper Final Heyecanı Yaşattı

Finansbank, farklı illerden yüzlerce çalışanının katılımı ile gerçekleştirdiği 'Bölgeler Arası Futbol Turnuvası'nda Finansbanklılar'a Süper Final heyecanı yaşattı.

24.05.2013 14:10

Finansbank, Çalışanlarına Yeşil Sahada Süper Final Heyecanı Yaşattı

Finansbank çalışanlarının katılımıyla bu yıl altıncısı gerçekleştirilen "Finansbank Bölgeler Arası Futbol Turnuvası"nın Süper Final'i 18- 19 Mayıs tarihlerinde yapıldı. Futbol şöleni şeklinde geçen turnuvanın sunuculuğunu spor spikeri Bilgehan Demir yaparken duayen spor yazarı Attila Gökçe ve Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Şenol Çorlu da yorumlarıyla renk kattı.

2007 yılından bu yana yalnızca Finansbank çalışanlarına özel çok çeşitli sosyal, sportif, kültürel faaliyetler düzenleyen FinClub Yaşam Atölyesi tarafından düzenlenen turnuvaya sekiz ilden (Ankara, Adana, Antalya, Bursa, İzmir, İstanbul, Samsun, Erzurum) 708 Finansbank çalışanı katıldı.

İş hayatının yanı sıra sahada da ekip ruhunu ve liderliğini sergileyen Finansbanklılar, aileleri ile birlikte katıldıkları turnuvada gün boyunca hem Süper Final hem 19 Mayıs coşkusunu BİZ olarak kutladı. Çeşitli aktiviteler, yarışmalar, lezzetli ikramlar, çocuklara yönelik etkinlikler ve coşkulu müzikler ile hep birlikte şölen havasında bir gün yaşadılar.

59 takımın kıran kırana mücadele ettiği turnuvada gerçekleşen müsabakaların ardından Süper Finale kalan sekiz ilin şampiyonları centilmenlik ruhunun hakim olduğu karşılaşmalarda şampiyonluk için ter döktü. Süper Final Şampiyonu olan Antalya'dan Akdeniz Bölge takımı, kupa ve madalyalarla ödüllendirilirken çeşitli hediyelerin de sahibi oldu. Karşılaşmalar sırasında düzenlenen çekilişlerle izleyiciler de LCD TV, oyun konsolu, hediye çeki, krampon, top ve çanta gibi sürpriz hediyeler kazandı.

Finansbank çalışanlarını kaynaştıran bu güzel organizasyon Attila Gökçe'nin şampiyon takıma kupasını vermesiyle son buldu...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Finansbank, Çalışanlarına Süper Final Heyecanı Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement