Fırtınanın Devirdiği Ağaç Otomobilin Üzerine Düştü - Son Dakika
Güncel

Fırtınanın Devirdiği Ağaç Otomobilin Üzerine Düştü

Fırtınanın Devirdiği Ağaç Otomobilin Üzerine Düştü

Elazığ da şiddetli fırtına nedeniyle kökünden kopan bir ağacın üzerine düştüğü otomobilde bulunan polis memuru Aydın Kara ağır yaralandı.

25.05.2013 17:50  Güncelleme: 09:17

Elazığ'ın Karakoçan İlçesinde etkili olan sağnak yağmur ile şiddetli fırtına nedeniyle kökünden kopan bir ağacın üzerine düştüğü otomobilde bulunan polis memuru Aydın Kara ağır yaralandı.

Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nde bugün öğleden sonra etkili olan sağanak yağmur ve şiddetli fırtına yüzünden, polis lojmanları, bazı ilköğretim okulları ve bazı evlerin çatıları uçtu. Şiddetli fırtına yüzünden kökünden kırılan bir ağaç yoldan geçmekte olan polis memuru Aydın Kara'nın kullandığı otomobilin üzerine düştü. Aydın Kara ağır yaralanırken, yanında bulunan oğlu 5 yaşındaki Ege Kara ise yara almadan kurtuldu. Polis Memuru Aydın Kara, Elazığ Medikal Park hastanesine kaldırıldı.

Şiddetli fırtına yüzünden çatıları uçan kamu lojmanları, ilkokullar ve bazı evlerde hasar tespit çalışmaları başlatılırken, İlçe kaymakamı Kemal Atasoy, evleri hasar gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fırtınanın Devirdiği Ağaç Otomobilin Üzerine Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement