Fıtığa Ameliyatsız Çözüm - Son Dakika
Güncel

Fıtığa Ameliyatsız Çözüm

Fıtığa Ameliyatsız Çözüm

Karadeniz'de ilk kez Romatem Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde olan DRX9000 cihazı ile bel ve boyun fıtıklarında ameliyatsız tedavi uygulanıyor.

20.06.2012 12:07

Karadeniz'de ilk kez Romatem Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde olan DRX9000 cihazı ile bel ve boyun fıtıklarında ameliyatsız tedavi uygulanıyor.

Bel ve boyun fıtıklarında 15 seansta kesin çözüm getirdiklerini belirten Romatem Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Uzman Dr. Zafer Yıldız, "DRX9000 cihazını hastanemize yaklaşık 1 ay önce getirdik. Birçok hastamızda uyguladık. DRX9000 cihazı bel ve boyun fıtığı tedavisinde dünyada kullanılan en iyi teknoloji cihazdır. Özellikle iyi teşhis konulmuş ve iyi seçilmiş hastalarda yüzde 80'e varan başarı sağlayan bir cihaz. Hastalarımızdan 19 yaşındaki Rıdvan Kocataş arkadaşımız bize bel fıtığı için geldiğinde gerekli muayeneleri yaptıktan sonra DRX900 cihazına sokmaya karar verdik. Tedavisine başladık. Şu anda 10 seans tedavi uyguladık. 5 seansı daha olmasına rağmen hastamızın şuanda tüm ağrıları ve şikayetleri geçmiş durumda" dedi.

Cihaza girmeden önce belinde çok ağrıların olduğunu ifade eden hasta Rıdvan Kocataş, "Buraya gelmeden önce birçok yerde fizik tedaviye girdim. Gelmeden önce belimde çok ağrılar vardı. Oturup kalktığımda doğrulamıyordum. Topallama oluyordu. Ama şu anda tamamen nerdeyse geçmek üzere. Çok hafif bir ağrı kaldı. Makinenin faydalarından dolayı çok memnun kaldım. Makinenin hiçbir ağrısı ve zararı yok. 4. seanstan sonra ağrılarım yavaş yavaş azalma oldu. Yürümemde kolaylıklar oluştu" diye konuştu.

Karadeniz'de ilk kez Romatem Hastanesi'nde bulunan DRX9000 cihazı, bel ve boyun fıtığı tedavilerinde uygun hastalarda yüzde 75 ila 85 arası düzelme sağlıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fıtığa Ameliyatsız Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement