Forum Fashion Week'te Moda Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Forum Fashion Week'te Moda Rüzgarı Esti

Forum Fashion Week\'te Moda Rüzgarı Esti

4. Forum Fashion Week, 27-29 Eylül tarihlerinde Türkiye genelindeki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde moda ve alışveriş rüzgarı estiriyor.

30.09.2013 13:45  Güncelleme: 13:56

27 Eylül akşamı muhteşem bir galayla başlayan Forum Fashion Week'te iki gün boyunca birbirinden ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defileler, stil ikonlarının konuk olduğu sohbetler, tarzıyla çok konuşulan isimlerin gerçekleştirdiği atölye çalışmaları düzenlendi.

27 Eylül akşamı Lady Gaga'nın kıyafetlerini tasarlayan 5 önemli modacının konuk olduğu defileyle başlayan Forum Fashion Week 2013, Marmara Forum ve Forum İstanbul ziyaretçilerine moda ve alışveriş dolu iki gün yaşatmaya devam ediyor.

Chloe gelinlikle podyuma çıktı, Carlos'un sürprizi çok şaşırttı!

Forum İstanbul'da Forum Fashion Week heyecanı 28 Eylül Cumartesi günü düzenlenen defileyle başladı. Serdar Ortaç'ın nişanlısı Chloe Loughan gelinlikle podyuma çıkarak beyazlar içinde güzelliğiyle göz kamaştırdı. Son yılların gözde yakışıklılarından Carlos Martin ise podyuma çıktığı defilede sürpriziyle izleyenlerden büyük alkış aldı.

Uğurkan Erez ve Irmak Atuk unutulmaz bir sohbet…

'Bugün Ne Giysem?'in renkli yüzü, Türkiye'nin en önemli organizasyonlarının değişmez koreografı Uğurkan Erez ve Best Model of the World ikincisi ünlü model ve oyuncu Irmak Atuk ise moda üzerine gerçekleştirdikleri sohbetle moda tutkunlarıyla buluştu. Dinleyiciler, moda dünyasının ünlü isimlerine moda dünyası hakkında merak ettiklerini sordular.

Çağla Şikel ve Ahu Yağtu ile Forum'larda moda fırtınası devam ediyor

Forum Fashion Week'in ikinci gününde Forum İstanbul'da ünlü manken, oyuncu ve sunucu Çağla Şikel, moda severlere özel bir atölye çalışması düzenleyecek. Moda ile ilgili ipuçlarını paylaşacak olan Şikel, dinleyicilere eski kıyafetlerini küçük dokunuşlarla nasıl modaya uygun hale getirebileceklerinin örneklerini verecek.

Marmara Forum'da ise 29 Eylül Pazar günü ise ünlü manken ve oyuncu Ahu Yağtu ve son yılların en çok aranılan gözde mankenlerinden Didem Soydan, 'Yılların Eskitemedikleri' konulu bir atölye düzenleyecek. Kendi tarzlarında da vintage parçaları sık sık kullanan Ahu Yağtu ve Didem Soydan, yılların eskitemediği kıyafetleri günümüze uyarlamanın ipuçlarını verecek ve eski dolaplarda bulabileceğimiz harika tasarımlardan bahsedecek.

En beğenilen mankenlerin 2013 Sonbahar-Kış sezonunun en moda tasarımlarını tanıttığı şovları izleyen, moda dünyasının en beğenilen stil ikonlarıyla atölye çalışmaları ve sohbetlere katılan ziyaretçiler, hem renkli ve eğlenceli etkinliklerin hem de 'Alışveriş Gecesi' ile indirimli alışverişin keyfini çıkarıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Forum Fashion Week'te Moda Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement