Fotoğraflı Bülten Dağıtımı) P&g Olimpiyatlar Sergisi ile İzmir, Olimpiyat Heyecanı Yaşadı - Son Dakika
Güncel

Fotoğraflı Bülten Dağıtımı) P&g Olimpiyatlar Sergisi ile İzmir, Olimpiyat Heyecanı Yaşadı

Fotoğraflı Bülten Dağıtımı) P&g Olimpiyatlar Sergisi ile İzmir, Olimpiyat Heyecanı Yaşadı

Olimpiyat Oyunları'nın global sponsoru P&G, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi desteğiyle hayata geçirdiği P&G Olimpiyatlar Sergisi ile İzmir'de Olimpiyat heyecanı yaşattı.

23.05.2016 14:52

Olimpiyat Oyunları'nın global sponsoru P&G, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi desteğiyle hayata geçirdiği P&G Olimpiyatlar Sergisi ile İzmir'de Olimpiyat heyecanı yaşattı. 20-22 Mayıs tarihleri arasında Karşıyaka Mavibahçe'de İzmirlilerle buluşan P&G Olimpiyatlar Sergisi, 3 günde 8 bin 500 kişiyi ağırladı.

Olimpiyat Oyunları'nın 2010 yılından bu yana global sponsoru olan P&G'nin, "Teşekkürler Anne" kampanyası kapsamında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) desteği ile hayata geçirdiği P&G Olimpiyatlar Sergisi, 20-22 Mayıs tarihleri arasında Karşıyaka Mavibahçe'de İzmirliler ile buluştu. 8 bin 500 kişi tarafından ziyaret edilen P&G Olimpiyatlar Sergisi'nde Muhammed Ali ve Joe Frazier imzalı boks eldiveni ile Michael Jordan'ın Barselona 1992 Olimpiyat Oyunları'nda imzaladığı ayakkabısı büyük ilgi gördü.

Dünyanın en iyi yüzücüsü unvanını kazanan ABD'li yüzücü Mark Spitz'in madalyası ile birçok önemli Olimpiyat meşalesinin sergilendiği P&G Olimpiyatlar Sergisi'nde, TMOK'un arşivinden çok özel parçalar da İzmir'de sergilendi.

"Çocuğuna spor yaptıran her anne, bir Olimpik annedir" felsefesi ile hareket eden P&G'nin kişisel bakım markaları, Olimpiyatlar Sergisi kapsamında yer alan oyun alanında ziyaretçileri yalnız bırakmadı. Head&Shoulders basketbol oyunu, Gillette sanal futbol oyunu, Naim Süleymanoğlu standı, Orkid voleybol servis atış alanı gibi oyunlar spora meraklı İzmirli çocuk ve gençlere eğlence dolu saatler yaşatırken, 5-21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya'da düzenlenecek Rio 2016 Olimpiyat Oyunları öncesinde Olimpiyat heyecanı da İzmir'e taşındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fotoğraflı Bülten Dağıtımı) P&g Olimpiyatlar Sergisi ile İzmir, Olimpiyat Heyecanı Yaşadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement