Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Sergisi Açıldı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Sergisi Açıldı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü sergisi açıldıGaziantep Emniyet Müdürlüğü, Polis teşkilatının kuruluşunun 171'inci yıldönümü dolayısıyla, polisin suçluları yakalamada kullandığı alet ve çeşitli eşyaları sergiledi.

07.04.2016 15:01

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü sergisi açıldı

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Polis teşkilatının kuruluşunun 171'inci yıldönümü dolayısıyla, polisin suçluları yakalamada kullandığı alet ve çeşitli eşyaları sergiledi.

Gaziantep'te bulunan bir alışveriş merkezinde yapılan sergi açılışına; İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Üney, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Ergün, Şoförler Odası Başkanı Ünal Akdoğan, polisler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından katılımcılar, polislerin suçluları yakalamada kullandığı eşyaları gezerek yakından inceledi. Açılışı yapılan sergide; Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polis, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü, kendi alanlarında suçluları yakalamak için kullandıkları eşyaları stant açarak sergiledi. Sergide en çok ilgiyi eğitimli polis köpekleri ve bomba imha robotu çekti. Polisin suçluları yakalamada kullandığı çeşitli eşyaların yer aldığı serginin 2 gün boyunca gezilebileceği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement