Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Okul Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Okul Ziyareti

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Okul Ziyareti

Dt.Hasan Karabay ve Delal Dara Kılınç Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Okul Müdürü Ayhan Yapar makamın'da ziyaret etti.

04.03.2013 15:30

Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt.Hasan Karabay ve Oda üyelerinden Ortodontist Delal Dara Kılınç Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Okul Müdürü Ayhan Yapar makamın'da ziyaret etti. Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Oda Başkanı Dt.Hasan Karabay ve Oda üyelerinden Ortodontist Delal Dara Kılınç geçtiğimiz günler'de

Yahya Kemal Beyatlı Lisesi Konferans Salonun'da Genel sağlımızın en büyük başlangıç noktası olan'' Ağız ve Diş sağlığı'' konulu seminerin'de Öğrencilerle buluştu. Öğrencilerin çok şanslı olduğuna Dikkat çeken Dt.Karabay Eğitim adamı Prensip sahibi mesleğini bu kadar çok seven Okul Müdürü Ayhan Yapar ve Öğretmen arkadaşları görünce gelecek neslin bizlere Işık olacağına inanıyorum dedi.

Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası olarak Milli Eğitim Müdürlüğüyle görüşülüp uygun görüldüğü takdirde Her 15 günde bir farklı Okullar'da Ağız ve Diş sağlığı konuların'da Seminerler vermeyi hedefliyoruz. Dt. Karabay Ağız ve Diş sağlığı konulu sunumun'da İnsan Sağlığı Ağız'da başlar ve tüm vücuda yayılır,Ortodontist Delal Dara Kılınç Hastaların sadece ağız bakımının dışında tükettiği gıdalar da önemli, artık diş hekimleri tüketilen gıdalara çok önem veriyor kalitesi düşük gıdalar, diş çürümesinin riski de artıyor Gıdaların kalitesine çok dikkat edilmeli gerektiğini tekrar tekrar uyardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Kilis Diş Hekimleri Odası Okul Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement