Gaziantep'te 60. Kütüphane Haftası Programı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 60. Kütüphane Haftası Programı Düzenlendi

Gaziantep\'te 60. Kütüphane Haftası Programı Düzenlendi

Gaziantep'te, 60. Kütüphane Haftası dolayısıyla Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi'nde program düzenlendi. Kütüphane Müdürü Mesut Naim Çakır, haftanın temasının 'Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphaneler' olduğunu belirtti. Hafta boyunca söyleşiler, film gösterimleri, sergiler, atölye çalışmaları ve gezici kütüphane ziyaretleri gibi birçok etkinlik gerçekleştirilecek.

26.03.2024 15:15  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, 60. Kütüphane Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Münif Paşa İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programda konuşan kütüphane Müdürü Mesut Naim Çakır, söz konusu haftanın bu yılkı temasının "Yapay Zeka Temelli Akıllı Kütüphaneler" olarak belirlendiğini söyledi.

Kütüphanenin bireyin hayatındaki öneminden bahseden Çakır, şunları kaydetti:

"Kütüphane Haftası, her yıl olduğu gibi bu yıl da bilgiye ulaşmanın ve bilginin paylaşımının önemini vurgulamaktadır. Bu yılın teması olan yapay zeka temelli akıllı kütüphaneler, dijital dönüşümün ve teknolojinin kütüphanelerdeki rolünün altını çizmektedir. Bu bağlamda, 60. Kütüphane Haftası süresince söyleşiler, film gösterimleri, sergiler, çocuklar için atölye çalışmaları ve gezici kütüphane ziyaretleri gibi birçok etkinlik yapılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 60. Kütüphane Haftası Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement