Gaziantep Ülkü Ocakları Aşure Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Ülkü Ocakları Aşure Dağıttı

Gaziantep Ülkü Ocakları Aşure Dağıttı

Gaziantep Ülkü Ocakları aşure dağıttı Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'TE, Ülkü Ocakları üyeleri tarafından cuma namazının ardından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

23.10.2015 15:06

Gaziantep Ülkü Ocakları aşure dağıttı

Metin Faruk TAMER/GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'TE, Ülkü Ocakları üyeleri tarafından cuma namazının ardından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Alaybey Cami önünde cuma namazı ardından düzenlenen etkinliğe, MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran ve vatandaşlar katıldı. Cuma namazının ardından cami önüne konulan stantta dağıtılan aşureye vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi.

Mehmet Fuat Yozbatıran tarafından kaselerle dağıtılan aşureyi alanlar, ikramdan memnun kaldıklarını söyledi. Muharrem ayı dolayısıyla Ülkü Ocakları olarak aşure dağıttıklarını belirten Yozbatıran, "Bu günlerin milletimiz için birliğin beraberliğin, paylaşmanın yoğun olarak yaşanması ve yaşatılması gerektiği bir gündür. Bu geleneğin yaşatılması ve devamı için bizlerde üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık" dedi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Ülkü Ocakları Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement