Gaziantepspor Bülent Uygun ile Tekrar Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Gaziantepspor Bülent Uygun ile Tekrar Anlaştı

Gaziantepspor Bülent Uygun ile Tekrar Anlaştı

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Kızıl, sezon sonunda sözleşmesi biten Bülent Uygun ile yeniden anlaştıklarını söyledi.

31.05.2013 15:40  Güncelleme: 15:48

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl, sezon sonunda sözleşmesi biten teknik direktörleri Bülent Uygun ile yeniden anlaştıklarını. 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Geçen sezon devre arası takımın başına gelerek Gaziantepspor'un kümede kalmasını sağlayan Bülent Uygun'la bugün yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlandı. Mustafa Kızıl, buu konhuda yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Biz Bülent Uygun'la o da bizimle çalışmak istiyordu. Önceki görüşmelerimizde anlaşma sağlayamamıştık. Yaptığımız görüşmemizde orta yolu bulduk. Bülent Uygun'un takıma gelmesiyle iyi çıkış yakalayıp başarılı puanlar almıştık. Önümüzdeki sezonda bu çıkışın devam edeceğini ve ligde daha iyi yerlere ulaşacağımızı düşünüyorum."

Transfer Komitesi Başkanı da olan Mustafa Kızıl, yeni sezonda ihtiyaç duyulan bölgelere takviye yapılacağını söyledi. İyi bir kadroya sahip olduklarını ve nokta transferler yapacaklarını vurgulayan Mustafa Kızıl, şunları söyledi:

"Geçen sezon devre arasından bu yana ilgilendiğimiz futbolcular var. Teknik kadroyla anlaşmayı imzaladıktan sonra transfer çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Yerli ve yabancı en az 4 futbolcu transferi yapmayı hedefliyoruz. Tabi transferlerimiz nokta transferler olacak. Bu konuda teknik direktörümüzün hazırladığı rapor doğrultusunda gerekeni yapacağız."

Gaziantepspor ile yeniden anlaşmaya varan Bülent Uygun'un önümüzdeki hafta mukavele imzalayacağı bildirildi.

FOTOĞRAF - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor Bülent Uygun ile Tekrar Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement