Geçici İşçiler Kadroluları Sahaya Almadı - Son Dakika
Güncel

Geçici İşçiler Kadroluları Sahaya Almadı

Batman'da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) çalışan geçici işçiler, kadrolu işçileri petrol çıkarma sahalarına almadı.

29.12.2014 19:39  Güncelleme: 09:47

Batman'da Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) çalışan geçici işçiler, kadrolu işçileri petrol çıkarma sahalarına almadı. Kozluk ilçesine bağlı Çayönü Köyü Dere Mezrası'nda bulunan Kuzey Arıkaya Petrol Çıkarma Kulesi'nde çalışan işçiler, TPAO tarafından sahaya gönderilen kadrolu elemanları saha içerisine almadı.

İşçilerden Kadri Dadak, bölgede olayların yoğun olduğu dönemlerde bu sahada kendilerinin çalıştığını ileri sürerek, "Benim köyümden, köyün arazisinden petrol çıkartıyorlar. Bu sahayı olayların olduğu zamanda koruyorduk. Şimdi bir süreç var, buralara güven geldi. Akılları başlarına geldi de buraya kadrolu elemanlar gönderiyorlar. Bizler ne yapacağız" dedi. Petrol sahasına gelen jandarma ekipleri, kadrolu işçilerin sahaya görmesini engelleyen geçici işçilerden Dadak ile Metin Konuk'u Tuzlagözü Jandarma Karakoluna götürdü. Burada ifadeleri alınan iki geçici işçi daha sonra serbest kaldı. 31 Aralık'ta iş akitleri sona erecek olan işçiler petrol çıkarma sahasına gelerek, kadrolu işçileri içeri aldı.

Geçici İşçiler Kadroluları Sahaya Almadı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Geçici İşçiler Kadroluları Sahaya Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement