Geleneksel Sektör Buluşması Başladı - Son Dakika
Güncel

Geleneksel Sektör Buluşması Başladı

Geleneksel Sektör Buluşması Başladı

Anadolu Isuzu'nun Geleneksel Hale Gelen İftar Yemekleri Turizm Taşımacıları Derneği, TURSAB Ve Tüm Otobüsçüler Federasyonu Üyeleri İle Başladı.

20.08.2010 13:18  Güncelleme: 14:47

Önceki yıllarda olduğu gibi yoğun bir katılımın yaşandığı Hilton'daki yemeğin ev sahipliğini Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay, Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ile Pazarlama Müdürü Efe Yazıcı yaptı. Gecenin konukları arasında TOF Başkanı ve Ulusoy Genel Müdürü Mustafa Yıldırım, TTDER Başkanı Sümer Yığıcı ve Genel Sekreter Nusret Ertürk, İSTAB Başkanı Hakan Orduhan ile çok sayıda turizm taşımacısı vardı.

"Küçük Otobüs Segmentinde Isuzu Lider"

Tamay, 2010'un ilk yedi ayında Isuzu'nun yine küçük otobüs lideri olduğunu, küçük otobüste yapılan ihracatın da yüzde 60'ından fazlasını yine Isuzu'nun yaptığını anlattı. Geçen yıl pazara sunulan Novo serisinin önemli filolara girme başarısı gösterdiğini kaydeden Tamay, önümüzdeki 4 ayda da Novo'nun Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin filolarına gireceğini söyledi. "Novo başta İstanbul, Antalya olmak üzere Türkiye Pazarında çok önemli mevziler elde etti, ciddi rakamlarda teslimatı gerçekleştirdik" diyen Tamay, Novo'nun 27 kişilik otobüs segmentinde rakiplerine oranla en az yakıtı yaktığını belirtti. Amaçlarının taşımacıların giderlerini azaltmak olduğunu ifadeden Fatih Tamay; "Bizi izlemeye devam edin, sizin gelirinizi artıracak, maliyetlerinizi azaltacak teknolojileri hayata geçirmeye devam edeceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.

TTDER Başkanı Sümer Yığcı da kısa konuşmasında Anadolu Isuzu Genel Müdürü Ömer Ablay'a geleneksel iftar yemeği buluşmasından tüm turizmciler adına memnun olduğunu belirtti. Bu iftarların kesintisiz 15 yıldır devam ettiğini vurgulayan Yığıcı, turizm taşımacılarını kuyumculara benzetti. Kuyumcuların da altını alıp işleyip değerli taşlarla bezeyerek satışa sunduğunu anlatan Yığıcı; "Bizim yaptığımız da aynı. Şoförü alıyoruz, eğitiyoruz ve malımızı teslim ediyoruz. Ondan da kaliteli hizmet, her gün traş olmasını, temiz pak giyinmesini, taşıdığı turistin dilinde az da olsa konuşmasını bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geleneksel Sektör Buluşması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement