Gençlere Önce Ahlak ve Maneviyat Dersi Verelim - Son Dakika
Güncel

Gençlere Önce Ahlak ve Maneviyat Dersi Verelim

Gençlere Önce Ahlak ve Maneviyat Dersi Verelim

Saadet Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Teşkilatı, İskenderun İlçe Gençlik Kollarını ziyaret etti.

10.04.2012 13:06

Coşkulu bir şekilde geçen toplantıda gençlere verdikleri önemden bahseden Saadet Partisi Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Aksoy; Genci bir basamak, potansiyel, oy deposu olarak gören anlayışların karşısında olduklarını söyledi.

Aksoy konuşmasında, "Bizler gençlik politikaları oluştururken gencin nesne olarak değil özne olarak görülmesini hedeflemekteyiz. Aktif bir hayata hazır, bilgi ve fikirlerini rahatça geliştirebileceği ve gelecek kaygısına düşmemesini planlamaktayız. Gençliğimize, geçmişin tecrübesi, bugünün birikimleriyle yarını biçimlendirecek bir eğitimi verilmesini istiyoruz. Ahlak ve maneviyat harcını atıldığı, iyi yetiştirilmiş bir gençlik arzulamaktayız. Bunun için istihdam alanlarının geliştirilmesi, sosyal güvenlik reformlarının hayata geçirilerek yaşam kalitesinin artırılmasını istiyoruz.

Türkiye'de gençlerin birçok problemi var. Bu anlamda gençlerin en önemli üç sorunu; Ahlak ve maneviyat eksikliği, yetersiz eğitim politikaları ve uygulamaları, ve en önemlisi işsizliktir". dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlere Önce Ahlak ve Maneviyat Dersi Verelim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement