Göksel'in İftar Yemeğine Muhtarlardan Yoğun Katılım - Son Dakika
Güncel

Göksel'in İftar Yemeğine Muhtarlardan Yoğun Katılım

Göksel\'in İftar Yemeğine Muhtarlardan Yoğun Katılım

Başkan Göksel, mahalle ve köy muhtarlarına iftar yemeği verdi.

29.07.2013 17:35

Bigadiç'in 9 mahallesine eşit bir şekilde hizmet götürerek mahallelerin her türlü eksikliklerini gideren Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa GÖKSEL verdiği iftar yemeğinde Bigadiç merkez mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa GÖKSEL ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Muslu, Demirel Şık, Mehmet Çakır, Mustafa Gürel ve İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Demir'in de katıldığı iftar yemeğine mahalle ve köy muhtarlarının ilgisinin ve katılımının yoğun olduğu gözlendi.

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa GÖKSEL, Merkezde Hizmet Gitmeyen Cadde ve Sokak Kalmadı, bunun arkası kesilmeyecek. Bu hizmetlerin devamı gelecek, köylerimizin eksiklikleri yada ihtiyaçları varsa bunlarda tamamlanacak. Merkezde ve köylerde herhangi bir noktada eksiklik varsa bunu muhakkak bize bildirin birlikte sıkıntıyı çözelim dedi. Başkan Göksel yemek sonunda birlikte bir ve beraber olmanın şerefini yaşayalım istedik. Ramazanınız Mübarek olsun, Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Ömrünüz var olsun, Bigadiç'e birlikte hizmet etme şerefini yaşamaya devam edelim. Katılımınız için sonsuz şükranlarımı sunuyorum, İyi ki varsınız dedi. Başkan Göksel, yakın zamanda belde ve köyleri ziyaret edeceğinin de müjdesini verdi.

Muhtarlar ise verdiği iftar yemeği ile mahalle ve köy muhtarlarını iftar sofrasında buluşturan Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa GÖKSEL'e teşekkür ederek; Belediye Başkanımız Mustafa Göksel mahallelerimize hatta köylerimize kadar uzanan yoğun bir hizmet akışı ile Bigadiç'e nasıl daha fazla hizmet sunabilirimin çabasında. Bizler de muhtarlar olarak mahallelerimize yapılan hizmetlerle mahalle sakinlerimizin her türlü hizmetten yararlanıyor olmasından dolayı mutluyuz. Hizmetler sunulurken de ayırım yapılmaksızın eşit hizmet sunuluyor. Hizmet kervanını başarıyla yürütüyor. Allah yardımcısı olsun, hizmetlerinin devam etmesini temenni ediyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksel'in İftar Yemeğine Muhtarlardan Yoğun Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement