"Gölbaşı'mıza Sahip Çıkalım" - Son Dakika
Güncel

"Gölbaşı'mıza Sahip Çıkalım"

"Gölbaşı\'mıza Sahip Çıkalım"

Mahalle muhtarları ile yemekli toplantıda buluşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı'na sahip çıkma çağrısında bulunarak "Gelin el ele verelim" dedi.

14.01.2014 12:32

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, mahalle muhtarları ile bir araya geldiği yemekli toplantıda Gölbaşı'na sahip çıkma çağrısında bulunarak "Zaman Gölbaşı'nı kalkındırma zamanı. Gelin el ele verelim" dedi.

Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, mahalle muhtarları ile Gölbaşı Belediyesi'nin Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yemekli toplantıda buluştu. Başkan Odabaşı, göreve geldikleri günden bu yana tüm mahallelerin eksiklerini gidermek için seferber olduklarını bildirdi. Başkan Odabaşı, görev süresi boyunca 47 mahallenin hepsine hizmet yarışının içinde olduğunu ifade etti.

GÖLBAŞI'NI KALKINDIRMA ÇAĞRISI

Başkan Yakup Odabaşı, yemekte yaptığı konuşmada, göreve geldiğinde mahallelerin eksikliklerine acil çözümler getirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"İlk günden itibaren eksiklikleri tamamlayarak vatandaşlarımızı mağdur etmemek için seferber olduk. 47 mahallemizin hepsine de hizmet götürdük. Şimdi zaman Gölbaşı'nı kalkındırma zamanıdır. Gölbaşı'mıza sahip çıkarak birlikte ilçemizi kalkındırmalıyız.

"GÖLBAŞI SEVDALISIYIM"

Göreve geldiğim günden bu yana bir Gölbaşı sevdalısı olarak sizlere hizmet için yarıştım. İlçemize hizmetkarlık yolunda gelin el ele verelim ve omuz omuza hizmet edelim."

Bu arada muhtarlar da, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Odabaşı'na teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Gölbaşı'mıza Sahip Çıkalım' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement