Gölbaşı'nda Şairler Geçidi - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda Şairler Geçidi

Gölbaşı\'nda Şairler Geçidi

Gölbaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

29.08.2012 10:12

'şiir kültür sanat.com'un geleneksel Ankara toplantısının dördüncüsü Gölbaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Her yıl gerçekleştirilen 'şiir kültür sanat.com'un geleneksel Ankara toplantısının dördüncüsü Gölbaşı Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki şiir dinletisi büyük ilgi gördü.

Gönül dostlarının kucaklaştığı ve hasret giderdiği Gölbaşı'ndaki şölene İlhami Erdoğan (Ozanilo), Ahmet Akkoyun (Makberi), Secaattin Öztürk (Toynak), Hacer Alioğlu (Yakuti), Ahmet İdrisoğlu, Zehra Uslu (Nadidem Zehra), Dursun Bayrak (Agâhi), Zafer Direniş, Niyazi Tuncer, Rifat Kaya, Ahmet Acar, Ozan Derdivar, Esra Derel, Kaya Kuzucu'nın yanı sıra birçok şair katıldı.

Şiir dostlarının buluştuğu şölene katılan Ozan Ahmet Taşkın da türküleriyle katılımcıları coşturdu. Taşkın ayrıca kitap ve cd'lerini imzaladı. Gölbaşı'nı çok beğendiklerini söyleyen şairler, kendilerine ev sahipliği yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'na teşekkür ettiler.

Şairlerin buluşmasında birbirinden güzel şiirler seslendirilirken şöleni Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Ersin Pehlivan, Çankaya Ülkü Ocakları Başkanı Ozan Özdemir ve kalabalık bir izleyici topluluğu takip etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda Şairler Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement