'Gördüğümüz Yerde Çuvalı Geçireceğiz' - Son Dakika
Güncel

'Gördüğümüz Yerde Çuvalı Geçireceğiz'

\'Gördüğümüz Yerde Çuvalı Geçireceğiz\'

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup, Antalya Limanı açıklarında demirli bulunan uçak gemisi 'USS Abraham Lincoln'ün alışveriş için çarşıya çıkan askerlerine çuval geçirilmek istenmesi eylemiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

18.07.2012 17:56

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi bir grup, Antalya Limanı açıklarında demirli bulunan uçak gemisi 'USS Abraham Lincoln'ün alışveriş için çarşıya çıkan askerlerine çuval geçirilmek istenmesi eylemiyle ilgili basın açıklaması yaptı. Açıklamayı yapan TGB Antalya Başkanı Murathan Demirkıran, ABD'li askerlerin her görüldüğü yerde çuvala maruz kalacaklarını söyledi. Demirkıran, açıklamasında şunları kaydetti

Bildiğiniz üzere 17 Temmuz tarihinde Abraham Lincoln adlı ABD savaş gemisi limanımıza demir atmıştır. 3 bin 500 ABD askeri şehrimizde rahat rahat dolaşmaya başladı. Biz de dün akşam 18.30'da iki askeri takip edip, çuval geçirme eylemini gerçekleştirdik. Emniyet mensupları 7 arkadaşımızı yaka paça gözaltına aldı. TGB olarak bu eylemi ABD'li askerler Ortadoğu, Irak, Afganistan'da camileri bombalayıp, kadınları katlettiği, tecavüz ettiği için gerçekleştirdik. Son olarak da Türk askerinin başına çuval geçirdi. Onları bir daha görsek yine çuvalı geçiririz. Hiçbir çekincemiz yok.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Gördüğümüz Yerde Çuvalı Geçireceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement