Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği'ne Destek - Son Dakika
Güncel

Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği'ne Destek

Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği\'ne Destek

Pirelli'den Kocaeli Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği'ne destek.

07.05.2012 13:52

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerine bir yenisini ekleyen Pirelli, Kocaeli Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği'nin hayata geçirdiği ''Sağlıklı bir yaşam için bir fidan bir hayat" projesine 1000 fidan ile katkıda bulundu.

Kocaeli Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, 2007 yılından bu yana hayata geçirdiği "Sağlıklı bir yaşam için bir fidan bir hayat" projesiyle engelli Türk sporcuların faaliyetlerine destek vermeye devam ediyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden Pirelli, engelli Türk sporcularımıza ve gelecek nesillere daha yeşil bir ülke bırakma düşüncesiyle hayata geçirilen "Sağlıklı bir yaşam için bir fidan bir hayat" projesine 1000 fidanla katkıda bulundu.

Kocaeli Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, hayata geçirilen projeyle 9 dalda mücadele eden 35 lisanslı engelli sporcunun başarılarına katkıda bulunuyor. Kocaeli Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, 2011 halter, judo, atletizm, gollball, yüzme ve satranç dallarında, 2012 yılında ise yüzme ve judo dallarında şampiyonluklara sahip. Kocaeli Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Pirelli'nin de verdiği destekle 2012 yılında birçok turnuvada yer almayı ve başarılara imza atmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Türk Pirelli İnsan Kaynakları Direktörü Muhittin Kızıler "Türk Pirelli olarak sosyal sorumluluk bilincini her zaman önemsiyor ve 50 yıldan uzun bir süredir fabrikamızın bulunduğu Kocaeli Bölgesine katkılarımızı sürdüyoruz. Bugüne kadar eğitim de dahil birçok alanda sosyal sorumluluk projelerinde yer aldık. Bundan sonra da almaya devam edeceğiz. 'Sağlıklı bir yaşam için bir fidan bir hayat' projesine 1000 ağaç ile destek vererek engelli sporcularımızın başarılarına katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi ve bu tür sosyal sorumluluk projelerinin diğer kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği'ne Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement