Güngören Spor Ligi Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Güngören Spor Ligi Sona Erdi

Güngören Spor Ligi Sona Erdi

Güngören Belediyesinin himaye ve destekleriyle bu yıl 9'uncusu düzenlenen Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Ligi, ödül töreniyle kapandı.

04.10.2013 10:57  Güncelleme: 11:08

Güngören Belediyesi'nin himaye ve destekleriyle bu yıl 9'uncusu düzenlenen Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Ligi ödül töreniyle kapandı. Kapanan törenin ardından 2013-2014 maratonu başladı.

2012-2013 Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Ligi görkemli bir ödül töreniyle sona erdi. Törenle kapanan ligin ardından, 2013-2014 maratonu başladı. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen kapanış ve açılış törenine Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Çamırcı, Güngören Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Nilüfer Yılmaz, Güngören Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Süheyla Sülez, belediye meclis üyeleri katıldı.

Branşlarda dereceye girenlere verilecek olan ödül töreni, Güngören Ligi tanıtım filmi ile başladı. Tanıtım filmi sonrası lig hakkında düşüncelerini dile getiren Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, projelerle sokağın risklerini azalttıklarını ve imdat olarak yetişen bir projeyle karşı karşıya olduklarını söyledi.

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, bu yılki ödül törenini kısmen değiştirmek zorunda kaldıklarını ifade ederek, " Türkiye'de benim duyduğum kadarıyla Güngören Ligi gibi bir lig yok. Muhakkak ki bütün belediyeler lig düzenliyor ama böyle kurumsallaşmış, bu kadar öğrenciyi sistematik bir şekilde içermiş bir ligleri yok" diye konuştu.

2013-2014 GÜNGÖREN LİGİ BAŞLADI

Konuşmaların ardından 2013 - 2014 Güngören Ligi protokol imza töreni düzenlendi.

Kaymakamı Zafer Orhan, Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman ve beraberindekilerle birlikte 2013 - 2014 maratonunu başlattı. Maratonla birlikte Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Ligi'nde eğitim alan gençler, hünerlerini sergiledi. Horon tepip, şiir okuyan gençler, salondan büyük alkış alarak ayrıldı.

Daha sonra eğitim-öğretim yılı boyunca öğrenciler arasında yapılan yarışlarda dereceye giren öğrencilere ödüller ve çeşitli hediyeler verildi. Ödül töreniyle taçlanan lig, hatıra fotoğrafı ile hem sonlanıp hem de açıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Güngören Spor Ligi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement