Güreşte Bir Başarıda Denizli'den - Son Dakika
Güncel

Güreşte Bir Başarıda Denizli'den

Güreşte Bir Başarıda Denizli\'den

İnegöl Belediyesporlu Güreşçilerinyeni bir başarı haberi de Denizli'de yapılan Gençler Bölge Şampiyonasından geldi.

13.02.2014 15:49

İnegöl Belediyesporlu Güreşçilerin geçen hafta Yıldızlar güreş müsabakaları il şampiyonasında elde ettikleri başarının ardından yeni bir başarı haberi de Denizli'de yapılan Gençler Bölge Şampiyonasından geldi.

6-7 Şubat 2014 tarihleri arasında Denizli'de 360 sporcu ve 34 takımın yer aldığı gençler bölge şampiyonasına 3 sporcu ile katılan İnegöl Belediyesporlu güreşçilerden Sabit Aslan 74 kg da bölge 3. 'sü, Serdar Akın 74 kg da bölge 8.'si, Fırat Erkol ise, 50 kg da bölge 5.'si olarak Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılmaya hak kazandılar.

26 Mart'ta Şanlıurfa'da düzenlenecek olan gençler şampiyonasına kilolarında en iyi derece yapan ilk 10 sporcu katılmaya hak kazanıyor.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Tayyar; "İnegöl Belediyesporlu güreşçiler Türkiye'de adından sıkça söz ettiriyor. Alınan başarılı sonuçlar, tüm İnegöllülerin göğsünü kabartıyor. İnegöl güreşi, gelecek yıllarda ülkemizde adından en çok söz ettiren illerden olacak" dedi.

2013 yılında İnegöllü güreşçilerin sayısız başarılar elde ettiğinin altını çizen Tayyar, katıldıkları turnuvalarda İnegöllü güreşçilerin önemli başarılar elde ettiğini kaydetti.

İnegöl Belediyesporlu sporcularının ilerleyen dönemlerde hem İnegöl'ün, hem de Türkiye'nin yüz akı güreşçileri olmaya aday olduğunu ifade eden Tayyar konuşmasının sonunda, İnegöl'de sporun her dalına verdiği destekler nedeniyle Belediye Başkanı Alinur Aktaş, güreş antrenörü, sporcu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Güreşte Bir Başarıda Denizli'den - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement