Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı

Konya'da sokak içerisinden kontrolsüz olarak caddeye çıkmakta olan otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı.

18.06.2013 06:57  Güncelleme: 09:03

Konya'da sokak içerisinden kontrolsüz olarak caddeye çıkmakta olan otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada iki araçta bulunan toplam 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Gülbahçe Mahallesi Lalebahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Adem Dönmez(23) idaresindeki 42 CVR 67 plakalı otomobil kontrolsüz olarak sokak içerisinden caddeye çıktığı sırada Eyüp Tütüneken(27) idaresindeki 42 NG 425 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan iki araçta Süleyman Tekceli'ye(57) ait evin bahçe duvarını yıkarak bahçeye girdi. Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücü Eyüp Tütüneken, Tuba Tüteneken(22), Hatice Tütüneken(3) ile otomobilde bulunan Adem Dönmez ve İsmail Öksüz(18) yaralandı. Otomobilde bulunan ve araç içeresinde sıkışan Adem Dönmez ile İsmail Öksüz'ü kaza yerine gelen vatandaşlar çıkardı. Yaralılar olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Hafif ticari araçta bulunan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Dönmez ve Öksüz'ün hayati tehlikelerinin olduğu öğrenildi.

5 DAKİKA ÖNCE BAHÇEDE SİGARA İÇTİM

Olayın şokunu atlatamayan ev sahibi Süleyman Tekceli,"5 dakika önce bahçede sigara içiyordum. Eve girince birden gürültü koptu. Gördüğüm kadarıyla otomobil suçlu" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement