Hakkari'de Aerobik, Step ve Plates Devri - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Aerobik, Step ve Plates Devri

Hakkari\'de Aerobik, Step ve Plates Devri

Hakkari Üniversitesi Spor ve Dağcılık Kulübü bünyesinde açılan spor komleksinde aerobik, step, plates, zayıflama, kilo alma eğitimi veriliyor.

18.01.2012 11:34

Hakkari Üniversitesi Spor ve Dağcılık Kulübü bünyesinde açılan spor komleksinde aerobik, step, plates, zayıflama, kilo alma eğitimi veriliyor. Merkezde karate de dünya şampiyonlukları bulunan İranlı Sebide Cavide Parandi ve eşi Celal Parandi de dövüş sporları eğitimi verirken, Hakkarililer merkezi yoğun ilgi gösteriyor. Hakkari Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli, merkezin kente büyük katkısı bulunduğunu söyledi.

Adı sık sık terör olaylarıyla gündeme gelen Hakkari'de geçen yıl Hakkari Üniversitesi Spor ve Dağcılık Kulübü kuruldu. Kulübe İran'dan daha önce karate de dünya şampiyonlukları da bulunan İranlı Sebide Cavide Parandi ve eşi Celal Parandi antrenör olarak çağırıldı. İranlı çift, spor eğitim merkezinde, dövüş sporları verirken, ayrıca aerobik, step, plates, zayıflama, kilo alma eğitimi veriliyor. Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Belenli, rektör yardımcıları, öğretim görevlileri çok sayıda Hakkarili, erkek ve kadının yazıldığı spor kursları, müzik eşliğinde neşe içinde geçiyor.

Rektör Prof.Dr. İbrahim Belenli, spor kompleksinin hem üniversite personeline, hem de Hakkari halkına hizmet verdiğini belirterek, şöyle dedi:

"Bu spor merkezi bir yıl önce hizmete girdi. Burada hem personelimiz, hem de Hakkarililer yararlanıyor. Oldukça zengin bir cihaz altyapımız, iki hocamız var. İranlı ve karı-koca olan antrenörlerimizin dünya şampiyonlukları da var. Her iki antrenörümüz burada hem öğrencilerimizi eğitiyor, hem de gelen sporculara yardım ediyorlar, onlara yol gösteriyorlar. Bu spor merkezinin Hakkarililerin hizmetine sunulmasından ben memnunluk duydum. Buraya üye olanlar gelip burada spor yapabiliyor. Aerobik, step, plates, zayıflama, kilo alma ve sokak mücadeleleri kursları var. Bu bir örnektir. İleride üniversitemiz bünyesinde daha iyi yerler olacaktır. Tabi ki üniversitenin gelmesi bir çok şeyi değiştirecektir. Hakkari Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne üye olan herkes gelebilir. Buraya gelenler cüzi bir ücret ödüyor." - Hakkari

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Aerobik, Step ve Plates Devri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement