Hakkari'de Bu Kez de Sağlık Müdürü İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Bu Kez de Sağlık Müdürü İstifa Etti

Hakkari\'de Bu Kez de Sağlık Müdürü İstifa Etti

HAKKARİ'de Devlet Hastanesi'nde kurum amirlerine yönelik Aile Hekimliği Bilgilendirme Toplantısı düzenleyen İl Sağlık Müdürü Osman Eren Karpuzoğlu, toplantı sonunda görevinden istifa ettiğini kararını açıkladı.

19.08.2010 16:57

HAKKARİ'de Devlet Hastanesi'nde kurum amirlerine yönelik Aile Hekimliği Bilgilendirme Toplantısı düzenleyen İl Sağlık Müdürü Osman Eren Karpuzoğlu, toplantı sonunda görevinden istifa ettiğini kararını açıkladı. Müdür Karpuzoğlu'nun istifa kararı, toplantıya katılanları şaşırttı. Karpuzoğlu'nun geçen yıl aynı göreve devraldığı tarihten tam bir yıl sonra istifa etmesi dikkat çekti.

Hakkari'de geçen yıl 19 Ağustos 2009 tarihinde Sağlık Müdürlüğü görevine getirilen Kalp Damar Cerrahı Opr. Dr Osman Eren Karpuzoğlu, bugün Devlet Hastanesi Toplantı Salonu'nda, kurum amirlerine yönelik düzenlenen 'Aile Hekimliği Bilgilendirme Toplantısı'nda konuştu. Vali Yardımcısı Önder Bozkurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Süleyman Kaya, Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut ve 20'ye yakın kurum amiri, Sağlık Müdürü Karpuzoğlu'nun sinevizyon eşliğinde aile hekimliği ile ve bir yıllık görev süresinde Hakkari'de sağlık alanında yapılan hizmetleri dinledi. Sağlık Müdürü Karpuzoğlu, bir yıllık sağlık Müdürlüğü görevi süresinde Hakkari'de sağlık alanında büyük atılımlar gerçekleştiğini belirterek, özellikle aile hekimliği ile ilgili kurum amirlerinin de yapması gerekenleri sıraladı.

Konuşmasının son bölümünde istifa kararını açıklayan Sağlık Müdürü Karpuzoğlu'nun bu ani kararı, Vali yardımcısı ve kurum amirleri arasında şaşkınlık yarattı. Karpuzoğlu, kendi istek ve arzusuyla geçen yıl devr aldığı ve yine aynı tarihte bu görevden istifa ettiğini söyledi. Karpuzoğlu, "Bu istifa kararını kendi isteğimle veriyorum. Geçen yıl Sağlık Müdürlüğü görevini yine aynı bu salonda devr almıştım. Şimdi aynı salonda sizlerde vedalaşmaya geldim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Bundan sonra serbest olarak kendi branşımla ilgili doktorluk yapacağım" dedi.

Behçet DALMAZ/ HAKKARİ/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari'de Bu Kez de Sağlık Müdürü İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement