Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığına Hayri Gürhan Ozanoğu Tekrar Seçildi - Son Dakika
Güncel

Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığına Hayri Gürhan Ozanoğu Tekrar Seçildi

Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığına Hayri Gürhan Ozanoğu Tekrar Seçildi

Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığına Hayri Gürhan Ozanoğu tekrar seçildiOzanoğlu "Bir daha aramıza hainleri almadan çalışacağız"Ankara'da bugün yapılan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulunda, Mevcut Başkan Hayri Gürhan Ozanoğlu ve Taner Bozkuş başkanlık için yarıştı.

26.10.2016 17:28

Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığına Hayri Gürhan Ozanoğu tekrar seçildi

Ozanoğlu "Bir daha aramıza hainleri almadan çalışacağız"

Ankara'da bugün yapılan Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulunda, Mevcut Başkan Hayri Gürhan Ozanoğlu ve Taner Bozkuş başkanlık için yarıştı.

153 delegesi bulunan federasyonun genel kurulunda, 144 delege oy kullandı. Oyların tamamının geçerli olduğu seçimde, Taner Bozkuş 44, Yeniden başkanlığa seçilen Hayri Gürhan Ozanoğlu ise 100 oy aldı.

Genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Hayri Gürhan Ozanoğlu seçim sonu delegelere yaptığı konuşmada, "Bir Daha Aramıza Hainleri Almadan Çalışacağız diyerek şunları söyledi" Uzun ve yorucu bir seçim maratonundan sonra sağduyu kazandı, Türkiye kazandı, sizler kazandınız. Karşımızda çok kalabalık bir koalisyon gücü vardı. Eski başkanlar, aramızdan bir şekilde gitmek zorunda kalanlar oldu. Önce yanımızda gözüküp daha sonra hain kadimlerini üzerimize salanlar oldu. Dedik ki; 'edep edepsizlerin edepsizliğine sabretmektir' ve sizler için sabrettik. Bu camianın kalitesini düşürmemek için bütün kadroma 'sakın ha' dedim. 'Sakın ha bataklığın içine girmeyin. Batmışlar bizi çekmek istiyorlar siz girmeyin.' Kimse girmedi çok şükür. Biz kazandık, Türkiye kazandı, halk oyunları kazandı. Sadece Türkiye Halk Oyunları Federasyonluğu Başkanlığına aday oldum. Başkan olayım da ne olursa olsun demedim. 46 yıldır hizmet ettiğim bu camiaya başkan olabilmek için aday oldum. Sizlerde benim yüzümü kara çıkarmadınız.Yapacak çok işimiz var bugünden sonra. Bütün kadrolarımızla bütün yapabileceğimiz şeyleri hep birlikte yapacağız. Kırmadan, dökmeden el birliğiyle yapacağız. Ama aramıza hainleri almayacağız. El birliğiyle bunları def edeceğiz. Bu camia tertemiz kalacak. Hiçbirini aramıza almayacağız. Bunu herkes böyle bilsin. Sizlerle birlikte bu camiayı çok yukarıya taşıyacağız. Bir olduk, birlik olduk, başardık, başaracağız. Aramızda olması gerekenler kalacak olmaması gerekenleri defedeceğiz."

Yeniden başkan seçilen Hayri Gürhan Ozanoğlu'nun yönetiminde Remzi Kaya, Şeh Abdurrahman Çelik, Turan Demirbağ, Suphi Tugay Ertunç, Nuh Acar, Nazan Karagözoğlu, Ayhan Yıldız, Ümit Kalko, Suat Aksu, Üzeyir Işık, Erkan Yazan, Hayati Gürer, Ömer Kireççi ve Ömür Tolga Kılıçaslan yer aldı.

Yeniden Başkanlığa seçilen Hayri Gürhan Ozanoğlu, yönetim kurulu üyelerini halk oyunları oynayarak kürsüye çağırdı. Delegeler halk oyunları eşliğinde sevinç gösterilerinde bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığına Hayri Gürhan Ozanoğu Tekrar Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement