Halkoyunları Federasyonun Yetkilileri İçli Köfte Yediler - Son Dakika
Güncel

Halkoyunları Federasyonun Yetkilileri İçli Köfte Yediler

Halkoyunları Federasyonun Yetkilileri İçli Köfte Yediler

Hafta sonu Tatvan'da yapılan Halkoyunları grup müsabakalarını müteakip gelen ekiplere Bitlis'in tarihi mekanları gezdirildi.

02.05.2013 11:43

Bitlis yemeklerininde tantıldığı organizasyon kapsamında Halk oyunları Federasyon Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu, Halkoyunları Federasyonu As Başkanı Remzi Kaya ve gelen yetkililer, önceki Halk oyunları il temsilcisi Cezmi Olcay'ın evinde içli köfte yediler.

Kapıda Cezmi Olcay'ın çocukları tarafından Federasyon Başkanı Hayri Gürhan Ozanoğlu'na, As Başkan Remzi Kaya'ya ve diğer misafirlere çiçek takdim edildi.

İçli köfteleri yapan, Cezmi Olcay'ın Annesi Avdet hanım ile eşi Emine Hanım'ın yapmış oldukları içli köftelerden sonra uzun uzun sohbet edildi ve Bitlis'in folkloru konuşuldu. Eski folklorculardan Veysi Erem'in espirileri geceye renk kattı. Halk oyunları jürisi Necatti Erdil'de yemekte bulunan bir diğer isimdi.

Necati Erdil yaptığı açıklamada şunları ifade etti; bu gece bizleri kırmayarak buraya gelen başta federasyon başkanımız ve federasyon as başkanımız olmak üzere federasyonumuzun çeşitli kurullarında görev yapan tüm arkadaşlarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum. İçli köfteleri bizlere hazırlayan Avdet teyze ve Emine hanım'a da çok teşekkür ediyorum. Dedi.

Ev sahibi Cezmi Olcay'da bu grup müsabakalarında emeği geçen başta il temsilcimiz Metin Yasak olmak üzere tüm arkdaşlarımıza cani gönülden teşekkür ediyorum. Yine başta federasyon başkanımız ve as başkanımız olmak üzere, misafirimiz olup bizleri onurlandıran camiamızın biribirinden değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte ilimizin folkloru inanıyorum ki çok daha iyi noktalara gelecektir. Şeklinde konuştu.

Çiçeklerle karşılanan misafirler memnun ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halkoyunları Federasyonun Yetkilileri İçli Köfte Yediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement